בעיות בהבנת הנקרא,ריכוז ,העתקה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות בהבנת הנקרא,ריכוז ,העתקה
    שיר
    05/12/2012

שלום רב,
    בני בן 8 מאז שהוא היה בגן הוא מאד איטי בכל ההתנהלות שלו
    אכילה, להתלבש,עם הגיל זה המשיך להכנת שיעורי בית,להתקלח.. כל דבר לוקח לו המון זמן דבר שהוא חריג. כי מאז שהוא בגן הגננות אמרו לי שהוא איטי.
    לא אוהבת את כל התיוגים השונים של קשב וריכוז וכדומה.אז אני לא ממהרת לחשוב שיש לו בעיה
    לדוגמא- הוא צריך להעתיק מהחוברת משפטים הוא מעתיק עם שגיאות כתיב(הוא לא צריך להתאמץ או להתרכז .פשוט להעתיק גם עושה את זה מאד באיטיות משימה שלוקחת גג 10 דק' הוא יעשה בחצי שעה ויותר,וגם הוא מעתיק בשגיאות.
    קורא מאד לאט יחסית לילד בכיתה ג'.
    לא אוהבת את כל התיוגים השונים של קשב וריכוז וכדומה.אז אני לא ממהרת לחשוב שיש לו בעיה אבל האם אני צריכה לקחת אותו לאיזה שהוא איבחון? או שזה שכיח ולא להתרגש ולעשות עניין.
    לפעמים אני ממש כועסת וצועקת עליו בגלל האיטיות והשגיאות כתיב
    מבקשת עזרה תשובה ..תודה רבה שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בהבנת הנקרא,ריכוז ,העתקה - תגובה

סמדר ריינר
    05/12/2012

שלום שיר,
    קודם כל כדאי לא לכעוס עליו, זה לא עוזר והוא לא עושה את זה בכוונה. שנית לא בטוח שיש בעיה של קשב וריכוז, אבל אולי כן יש בעיה של לקות למידה, למרות שיכול מאוד להיות שהוא ילד נבון,זה לא קשור. כדאי בהחלט לפנות לאבחון, ולראות איך עוזרים לו, זה בודאי עדיף מלהיות מתוסכלים ולכעוס עליו.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו