טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב הבן שלי בן 12 , הילד האופי שלו קצת לחוץ באחרונה הוא כל הזמן בודק דלת כניסה שואל שאלות האם סגרנו דלת, שיוצאים ביחד מדירה לטיולים הוא שואל האם בודקנו את הדלת את המכשירים חשמליים בבית, כש שומע צילצול בבית אני ראה כש הוא בלחץ, כאילו הוא מפחד שמשהוא יפרוץ לדירה האם אני צריכה לבדוק את הפחדים אצל פסיכולוג בברכה, אלונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אלונה שלום, במידה ואת מרגישה שהפחדים של הבן שלך עברו את הרמה של חששות שיש לכולנו והם אינטנסיביים יותר, אזי מומלץ להתייעץ עם איש מקצוע שמומחה בטיפול בילדים, פסיכולוג או פסיכותרפיסט ולברר עמו מה הטיפול המומלץ. בהצלחה, שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד