ילד בכיתה א'. בעיה חברתית?...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בכיתה א'. בעיה חברתית?...
    מיקי
    10/12/2012

יש לי ילד בן שש וחצי לומד בכיתה א'. ילד חכם מאד שלא מוצא ממש עניין עם בני גילו. הוא נהדר במשחק של אחד על אחד (כשהוא רוצה) כי הוא שתלטן במעט. אך אינו יודע כיצד להצטרף לקבוצה. זיהיתי את הבעיה כבר בגיל מוקדם שנראה היה כי הוא משחק עם כולם כשבעצם שיחק לבד.. הילד ברמה שכלית גבוהה לגילו, דיבר מגיל מאד צעיר. סקרן ואוהב ללמוד. אני דואגת מאד שיפתח בעיות חברתיות ואובדת עצות... מה לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בכיתה א'. בעיה חברתית?... - תגובה

סמדר ריינר
    14/12/2012

שלום מיקי,
    כדאי לחפש עבורו קבוצה ללמידת מיומנויות חברתיות באיזור מגוריכם. נסי לחפש באינטרנט או להתייעץ עם פסיכולוגית בית הספר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכולה להמליץ מנסיון

רונית
    14/12/2012

ילדתי בכיתה ב ועם אותה בעיה. צריך לעזור להם (עבודה של ממש בשבילך)
    לתת המון טיפים . בעיקר לגבי התנהלות בחברה : קלילות,זרימה , צחוק, (ממש לעשות משחק תפקידים)זה עוזר מאוד. לרשום לקבוצת מיומנויות חברתיות.ולהשים בעדיפות ראשונה הזמנת חברים(אני הייתי מוותרת המון העיקר שיתאפשר לה הזדמנויות למפגש עם חברה)זה לא קל היא קיבלה המון סירובים אבל עדיין צריך להתמיד . היום יש שיפור משמעותי מכיתה א.היא מוזמנת ומזמינה. בכיתה א היו לה מפגשים רק עם ילדה אחת והיא היתה תלויה בה מאוד ורוב ההפסקות היא היתה משחקת לבד.בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו