טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי חברה שיש לה ילד בן5 והיא מגדלת אותו לבד עד היום היא מספרת לילד שהאבא עובד רחוק ויחזור זה מה שהילד יודע עליו בלבד ראה אותו אולי פעמיים בחייו ודיבר איתו בטלפון מספר רב של פעמים כיום האבא ויתר על הילד ולא רוצה להכיר בו זה ההחלטה שאליה הגיע מה אומרים לילד? כי יגיעו השאלות שלו של למה אין טלפונים ולמה בסוף האבא לא הגיע מה עונים לילד כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום נעמה, אין ברירה אלא להגיד את האמת. כדאי לעשות זאת במסגרת ייעוץ מסודר, אני לא חושבת שתשובה פשוטה באינטנרט מספיקה לתהליך זה. זה צריך להעישות בצורה תהליכית, שלא משמיצה את האבא, ובהתאם לסיפור שהיה שהוא מורכב יותר ממה שניתן לפרט כאן כרגע. אני ממליצה לך להפנות החברה לשירותי ייעוץ כלשהם באיזורכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד