מעבר דירה בעקבות גירושים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעבר דירה בעקבות גירושים
    יהודית
    11/12/2012

שלום, בעלי ואני נפרדנו לפני כ 3 חודשים, יש לנו ילד בן 3.5, הוא יצא מהבית ואני והילד נשארנו באותה הדירה, ברחובות, בעקבות קושי כלכלי אני שוקלת לחזור להורי שמתגוררים בשוהם מה שאומר שאיאלץ לנתק אוו מהסביבה המוכרת של גן/ שכנים שהם כמו אחים / חברים / עיר / סבא וסבתא מהצד השי שגרים קרוב ולוקחים חלק בהוצאתו מהגן. מעבר לכך בעקבות המעבר לא בטוח שהסדרי הראיה באמצע השבוע עם אביו יצליחו להישמר ( הוא לא נייד ) שאלתי היא האם יהיה נכון יותר להוציא אותו באמצע השנה , כלומר לקראת פסח או לחכות עד לסוף השנה (לא בטוח שכלכלית זה אפשרי) . חשוב לי לציין כי הילד חברותי מאוד, נהנה מאוד מחברת בני גילו את השפעת הפירוד אני רואה כאשר הוא מסרב להתנתק ממני כאשר אנחנו עם עוד אנשים, מבחינת הגן כרגע הכל נראה רגיל (למעטשבוע בגן שהיה צורך ביותר "צומי" לדברי הגננת). די ברור לי שהשינוי לא יהיה קל אבל הוא די מתבקש לצערי והמטרה היא לצמצם נזקים ככל האפשר
    ממתינה לתשובה בקוצר רוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר דירה בעקבות גירושים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר דירה בעקבות גירושים - תגובה

סמדר ריינר
    14/12/2012

שלום יהודית,
    מבחינת הילד בודאי שעדיף לחכות לסוף השנה, לעשות פרידה מסודרת, ולנצל את הקיץ להכרויות חדשות בסביבה החדשה, לפני הכניסה למסגרת. כדי שיהיו לו גם שם קצת ברים שהוא מכיר בגן החדש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו