טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני עובד כמתגבר -עידוד-חיזוק לילד בן 6 וחצי , חוץ מהכנת מטלות ביה"ס אנחנו קוראים בספרים,שומעים שירים,ממציאים משחקים, הילד גר בבית גדול מאד והצורך שלו בקרבה הוא גדול מאד, יש לו עוד אחים יותר קטנים ש "תופסים" את מרב האנרגיה של ההורים. משהו שאני רוצה לברר עליו הוא: לפעמים הוא היה לוקח מפינת בובות בגן הילדים בקבוק מזערי של תינוק ושם בפה. וההפתעה שהייתה לי לפחות פעמיים בזמן האחרון: הוא לקח את האצבע (אצבע) שלי והכניס אותה לפה שלו..לשנייה. כי הוא גם הרגיש שהוא קצת הפתיע אותי. הוא מאד רגיש וכל תגובה מזערית היא קשה לו. לגבי עידוד וחיזוק-הוא מקבל הרבה. חנוכה שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רז, זוהי באמת התהנגות מוזרה, ואני לא יכולה בלי להכיר את הילד להגיד על מה היא מעידה. יכול להיות שהוא רוצה לשחק בתינוק ולהיות תינוק, ולינוק גם הוא מבקבוק, ועל זה אפשר לדבר איתו, על כך שהוא מתגעגע להיות תינוק קטן. מעבר לזה אני לא יכולה לדעת כרגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד