מה לעשות ??

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה לעשות ??
    נילי
    25/12/2012

בני בן 3.5 עכשיו נולדה לו אחות שנראה שמאוד אוהב אותה ומתייחס אליה יפה מאוד .
    הוא כול הזמן דורש משהו הוא דורש כמעט כול יום לטייל לקנות לו לעשות לו ושהא לא מקבל צורח ומרביץ לנו צועק לאבא שלו חוצפן ובוכה .
    כול בוקר יש לנו מאבק מה ללבוש ורק הוא מחליט אי אפשר להלביש אותו רק הוא בוחר את הבגדים אני מפחדת לפגוע בו אז בדרך כלל נותנת אני נותנת לו איך אני מחזירה איתו את הגבולות מה לעשות איתו ואיך להרגיע אותו
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות ??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות ?? - תגובה

סמדר ריינר
    25/12/2012

שלום לך,
    חשוב מאוד לבנות תכנית התהנגותית שבה מתעלמים ככל האפשר מהתנהגויות שליליות ומחזקים התהנגויות חיבויות. זה אומר שלא מתייחסים לבכי שלו ולצעקות, לא מנסים להרגע, גם לא כעוסים ולא מנסים להעניש, וכמבון לא נותנים לו את מה שהוא רוצה רק כדי שיהיה שקט. כשהוא מרביץ מפסיקים את זה מייד ובתקיפות אבל לא עושים מזה דרמה ולא מתעכבים על זה. מצד שני כן נותנים חיזוק (מילה, מדבקה) להתנהגויות בוגרות וחיוביות.
    אם אתם לא מצליחים לבד כדאי לפנות להדרכת הורים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירים יכולים להרגיע..

רינה
    25/12/2012

הי,
    קראתי לא מזמן מאמר של פסיכולוג שאומר ששירים לילדים מאוד מרגיע אותם בייחוד לפני השינה (כדאי לנסות).
    מה שגם אפשר למצוא במוסף כל מיני שירים לילדים- שירי ערש- מבלי להוציא שקל.. אני מקשיבה עם הילדים שלי וזה חוויה מרגיעה נעימה לכולנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו