לכ' סמדר ריינר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לכ' סמדר ריינר
    Oksana
    25/12/2012

שלום,
    הילד לא נותן לגזור ציפורניים ברגל. בידיים אין שום בעיה. ברגליים עד עכשיו עשיתי רק בשעות לילה. כבר שבוע אני לא מצליחה לגזור גם בלילה. הציפורניים גדולים וזה מפריע לו. הבעיה הזאת מגיל 3 שנים (היום הוא בן 6). היה תקופה שגזרתי לו גם כשהיה ער - זה היה נגמר בבכי של חצי שעה לציפורן אחד. מאז עד עכשיו עשיתי רק בלילות. איך להתחיל להרגיל אותו כמו כולם? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכ' סמדר ריינר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכ' סמדר ריינר - תגובה

סמדר ריינר
    26/12/2012

שלום אוקסנה ,
    אולי כדאי לבדוק האם הוא סובל מרגישות תחושתית ברגליים, נסי להתייעץ עם הרופא או עם מרפאה בעיסוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

Oksana
    26/12/2012

שלום ותודה על תגובתך,
    כן. יש לו רגישות. בגלל זה גזרתי לו רק בשעות לילה. אבל עכשיו גם בלילה אני לא מצליחה. אני לא יושנת עד אחת - שתיים בלילה ובכל זאת הוא מרגיש. אני לא יכולה לא לגזור בכלל. זה כבר מפריע לו.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך... - תגובה

סמדר ריינר
    26/12/2012

שלום אוקסנה,
    אם יש לו רגישות, בודאי יש פטנטים שמרפאה בעיסוק יכולה לתת לך איך לעשות את זה שלא יכאב (אני מקווה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו