טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, הילד לא נותן לגזור ציפורניים ברגל. בידיים אין שום בעיה. ברגליים עד עכשיו עשיתי רק בשעות לילה. כבר שבוע אני לא מצליחה לגזור גם בלילה. הציפורניים גדולים וזה מפריע לו. הבעיה הזאת מגיל 3 שנים (היום הוא בן 6). היה תקופה שגזרתי לו גם כשהיה ער - זה היה נגמר בבכי של חצי שעה לציפורן אחד. מאז עד עכשיו עשיתי רק בלילות. איך להתחיל להרגיל אותו כמו כולם? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ותודה על תגובתך, כן. יש לו רגישות. בגלל זה גזרתי לו רק בשעות לילה. אבל עכשיו גם בלילה אני לא מצליחה. אני לא יושנת עד אחת - שתיים בלילה ובכל זאת הוא מרגיש. אני לא יכולה לא לגזור בכלל. זה כבר מפריע לו. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד