שאלה לאחר גמילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה לאחר גמילה
    ani
    31/12/2012

שלום רב,
    בתי בת השנתיים החליטה לפני כחודש - חודש וחצי להיגמל. אף שזה לא היה זמן ממש טוב (בשבילי - וגם כיוון שהתחיל להיות קר) זרמנו איתה, הורדנו חיתול, קנינו תחתונים, והיא ממש שלטה מעולה.
    היא בתי השניה, (הגדול בן 4) והיא ממש בוגרת ומבינה, עושה הכל לבד ועומדת על שלה.
    במקביל, היא גם החליטה לגמול עצמה מהמטרנה והגענו למצב שהיא היתה גמולה לגמרי (כך שכמעט לא פספסה). עושה את הצרכים בשירותים ולא רוצה ישבנון ולא כלום, פשוט יושבת על האסלה.
    לפני כשבוע היא חלתה בדלקת בשלפוחית השתן ואז התחילו פספוסים. היא עשתה רק בתחתונים. כל פעם קצת, וכמובן התלוננה שכואב לה. טיפלנו בדלקת, והיא הבריאה, אבל היא לא מפסיקה לעשות פיפי בתחתונים. כאשר היתה הדלקת עשתה כל פעם ממש מעט כך שהתחתונים רק נרטבו מעט. עכשיו כאשר עושה בתחתונים, יש שלולית על הריצפה.
    אם אנחנו לוקחים אותה לשירותים (כדי שלא תפספס) היא בד"כ מסרבת ונלחמת.
    לעיתים, כאשר שמים אותה על האסלה, היא עושה בשירותים, ואנחנו מעודדים אותה. (אם אני נכנסת לשירותים והיא נכנסת איתי, היא מבקשת לשבת על השירותים, ואני מושיבה אותה, ולעיתים היא גם עושה) לפני השינה, היא משחקת איתנו כל הזמן מבקשת לשירותים, ואנחנו שמים אותה, והיא גם עושה לפעמים בשירותים.
    יש לציין שקקי היא בד"כ לא מפספסת.
    בעלי מדי פעם מציע שאולי נחזיר לה את החיתול, אבל אני ממש לא רוצה (וגם נראה לי שהיא תסרב).
    ראיתי פה בפורום שהוצע לשאול את הילד אם הוא רוצה להיות תינוק. שאלתי אותה והיא אמרה שהיא גדולה, כך שבעצם היא לא מנסה לחזור אחורה.
    אנחנו אובדי עצות. מתלבטים איך להמשיך איתה.
    האם להתעלם וזה יעבור בשלב כלשהו, כלומר לא לקחת אותה לשירותים לחכות שהיא תבקש ואם לא תבקש פשוט לנקות אותה?
    האם להציע פיפיפרס? (היא אוהבת לראות את הסרט בלי חיתולים ואוהבת את הספר של נפתלי)
    נא עצתכם.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לאחר גמילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין

ani
    31/12/2012

שכאשר היא מפספסת היא מיד אומרת לי שרטוב לה. כלומר זה מפריע לה. וכשאנחנו שואלים איפה עושים פיפי היא אומרת בשירותים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו