טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי בתי בת ה - 5 חודשים התחילה בזמן האחרון למצוץ את האגודל אני יודעת שבגיל הזה התינוקות שמים את הידים בפה אבל אני קולטת שהיא ממש מוצצת את האגודל אני מוציאה לה את האגודל ושמה לה מוצץ אבל בזמן שהיא ערה ומשחקת גם כן שמה את האגודל בפה וממש מוצצת אותו. איך אפשר לעשות אני ממש לא מעוניינת שהיא תמצוץ את האגודל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יש תינוקות שדווקא האגודל הוא העוזר להם להרגע. איני יודעת מדוע את חוששת אך בדר"כ להורה קשה לשלוט על התנהגות זו, בייחוד אם היא מתחילה בגיל 5 חודשים. בדקי עם עצמך מהם חששותייך ומדוע זה כה משמעותי בעבורך.
בהצלחה,
נעמה סבג שמש, מנהלת מכללת עידן ההורות מכללה המתמחה בייעוץ שינה, הנחיית הורים וליווי לאחר לידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חשושתי הם היא אחי שהוא בן 29 עדיין מוצץ אצבע וגם בת דודה שלי בת 20 מוצצת אצבע אז מנסיוני הקרוב ידוע לי שקשה להוציא אצבע מהפה וגם מה שזה הורס את השיניים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד