אח חדש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אח חדש
    נ
    03/01/2013

שלום,
    התינוק הגדול שלי בן שנתיים ועשרה חודשים. אני בהריון שבוע 35. בשבוע האחרון ישנה רגרסיה בהתנהגות הילד. הוא בוכה כשנפרדים ממנו בגן, מגיע למיטה שלנו מידי לילה עד הבוקר. יודע שאמור להיוולד לו אח. התחלנו לאחרונה לשוחח איתו על כך שאני אהיה זמן מה בבית יולדות ואביא את תינוקי. היה לי חשד שהרגרסיה קשורה לתינוק. אתמול אחרי הבכי בגן הוא סיפר לסייעת שאמור להיוולד לו אח ושאני אלך לבית יולדות.
    השאלה איך אני יכולה להקל על רגשות הפחד או התסכול שנוצרו אצלו? האם אני אמורה לעשות יותר הכנה או שזה היה יותר מידי?
    חיייבת לומר שאני עו"ס במקצועי ועשיתי מה שנראה לי נכון ותואם לגילו אך בטוחה שאולי לא מספיק.
    אשמח לעזרה.
    נ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אח חדש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לתשובה ...

נ
    03/01/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אח חדש - תגובה

סמדר ריינר
    04/01/2013

שלום לך,
    אין באמת הכנה להולדת אח, זה תמיד הלם מסויים וקשה לכולם, אפשר להקריא לו סיפורים על ידלים שנולד להם אח, כדי שיכול להזדהות איתם, בהתאם לרמת ההבנה שלו, ומעבר לזה הרבה סבלנות, פשוט לכיל את הקושי גם אם לא תמיד אפשר מייד להקל עליו. עצם הסבלנות וההכלה הם הקלה עבורו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו