איך להכין ילד כמעט בן שלוש לגירושין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך להכין ילד כמעט בן שלוש לגירושין
    ענת
    04/01/2013

שלום, אני אמא לשני בנים הבכור בן כמעט שלוש והקטן כמעט בן שנה, אני בעוד שבועיים עוברת לגור בבית חדש בעיר חדשה ולבני הבכור מצאתי פעוטון חדש, בני הקטן ממשיך להיות מטופל ע"י חמותי כמו בעבר. אני עוברת לגור בבאר שבע מקום בו חמותי וגיסתי גרות ואנחנו מאוד קשורים אליהם. שאלתי היא: מה הדרך הנכונה לעשות את המעבר של בני בפעוטון, האם זה נכון לעשות לו מסיבת פרידה בפעוטון הנוכחי, ומה בכלל ילד בן שלוש יכול וצריך להבין מהשינוי שיחול כרגע בחייו. אוסיף ואומר כי אני זו שדואגת לילדיי בכל,מהבוקר ועד שינה אני עושה הכל, אבא שלהם מדי פעם עושה פוצי מוצי ולא יותר. אין שיגרה בבית שכוללת את האבא. בניי רואים את אביהם בממוצע רבע שעה ביום.ולרוב זה מלווה במריבות ביננו.
    אודה לכם מאוד . ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להכין ילד כמעט בן שלוש לגירושין - תגובה

סמדר ריינר
    06/01/2013

שלום ענת,
    כמובן שנכון לערוך פרידה, כדאי גם לערוך שיחה , רצוי משותפת, של שניכם ההורים עם הילד, ולהגיד לו שאבא ואמא לא יגורו יותר ביחד כי הם לא מסתדרים, אבל שניכם אוהבים אותו וזו לא אשמתו ולא קשור אליו, להסביר לו מה הולך להיות (גן חדש,בית חדש) לעזור לו להכיר ילדים חדשים מהגן החדש אחה"צ, ולהסביר לו איך ומתי יראה את אביו. לא חייבים את כל זה בפעם אחת, לאט לאט, ובסמוך לכל שינוי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו