טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בתי הבכורה הנמצאת בגן חובה שאלה אותי כבר מספר פעמים על עניין שיעור יתר שהיא חושבת שיש לה "אמא למה לחברות שלי אין שערות בידיים וברגליים כמו שלי יש"?, "אמא למה יש לי שערות בידיים וברגליים"? , אני קצת חסרת אונים ולא יודעת מה לענות לה כיוון שהיא נראית לי צעירה מכדי להתעסק בעניין שכזה. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום טלי, אולי כדאי פשוט להסביר לה שלכל אחד יש תכונות גוף אחרות, יש מי שיש לו משקפיים יש מי שהוא ג'ינגי' יש מי שהוא בלונדיני ויש מי שיש לו יותר שיער. זה ברמת ההסבר. אם זה לא מפריע לה חברתית, לא הייתי עושה כרגע יותר מזה, ואומרת לה שהיא רק ילדה וילדה נחמדה, וזה לא חשוב כרגע. אם זה מהווה מקור ללעג או בעיה חברתית, הייתי מבררת אצל רופא עור מה ניתן לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד