טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתי בת קצת יותר משנה והייתי איתה בבית עד גיל 6 חודשים. מאז היא נמצאת אצל מטפלת שקיבלתי עליה המלצות חמות ולא רחוקה משכונת מגוריי. אני בסך הכל מחבבת מאוד את המטפלת והילדה מגיבה לה טוב. אם כי לפעמים היא מגיעה עם הפרשות מהאף או שהיא מחליפה לה בגדים עקב לכלוך בצואה. לאחרונה אני מוטרדת מכך שגיליתי שהמטפלת מטופלת ב-13 פעוטות. אני יודעת שהיא מקבלת עזרה אך בגדול היא המטפלת העיקרית שם והשאר זו עזרה נקודתית פה ושם. אני שוקלת אם לשים אותה בשנה הבאה (כשתהיה בת שנה ו-9 חודשים) במעון של נעמת שנמצא מול ביתי או להשאיר אותה אצל המטפלת.
אודה לעזרתכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום שירה, לפני שאת מחליטה כדאי שתבקרי במעון ותתרשמי האם לדעתך המצב שם יותר טוב, מבחינת היחס בין המטפלות לילדים, אווירה כללית, שביעות רצון של הורים אחרים וכו', נסי להתרשם ולראות האם המקום נראה לך נעים ,בטיחותי אחראי וטוב, ואם כן, לכי על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד