טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ילדי מגעים מבית הספר ביתי בת 10, בני בן 8 ונשארים לבד כ שעתים עד שאני מגיעה כמובן שיש להם אוכל מוכן והם אוכלים צהריים , השאלת הם מרגישה שהם אוכלים עד ממתקים ושטיות ובמשך היום כמובן פותחים את הבוקר בקורנפקלס כמובן ממותק שהם יודעים שזה גם חטיף שאני מגיעה אני מציעה משהו מתוק , עוגה , , ובערב יש גם מעדן , מה שאני מנסה לשאול דרך ההתנהלות בלי חוסר במתוקים, אני מבקשת שלא יוכלו ממתקים שאני לא נמצאת זה נכון לעשות זו? ומציעה משהו אחר שיהיה במידה והם רעבים , פירות תמרים, שקדים ,אגוזים שזה גם טעים להם , מה הדרך ? מרגישה שאני ממש כועסת כי אני אומרת והם בכל זו אוכלים ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום קרן, אין טעם להגיד להם לא להאכול ממתקים כשהם לבד כשאת בעצמך זאת שמציעה להם עוגה כשאת חוזרת. אם את משאירה את הילדים לבד קחי בחשבון שאת לא יכולה לשלוט על כל מה שהם עושים. עדיף שתהיי בשליטה על מה שאת עושה כשאת נמצאת איתם ותקצצי שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד