מוכנות לכיתה א

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מוכנות לכיתה א
    רונית
    07/01/2013

ילדתי אמורה לעלות לכיתה א ..היא תהיה בכניסה לבית הספר בת 5 ו9 חודשים. לדעתי היא עדיין לא מתאימה לכיתה א מבחינה רגשית והתנהגותית. קשה לי מאוד איתה .. מתנהגת בילדותיות. במאבקי כוח עם כולם(סבתא, אבא דודים) היא לא מקשיבה שמדברים איתה (אם את אומרת לה לא לעשות משהו היא עושה דווקא ולא משנה גם אם תכעסי עליה). היא לא יודעת להפסיד(בכיינית) מעבר לכך כבר חצי שנה יש לה בריחת קקי ופיפי(יש שיפור אבל עדיין בורח לה). אני לא עובדת בשנה האחרונה .. מעניקה לה רבות .היא מקבלת הרבה חום ואהבה ואני מנסה למצוא כל הזמן דרכים להגיע אליה ללא הצלחה.הגננת אומרת שהיא ממש נהדרת. בעלת ביטחון עצמי מאוד גבוה. תורמת.מצליחה חברתית.. באיבחון ברמת הנורמה לגילה ואפילו ברף העליון ביותר. היא מבחינתה מאוד מתאימה לכיתה א. אני לא יודעת אם להקשיב לאינטואיציה שלי או לזרום עם מה שהגננת אומרת. בכל מקרה יבוא פסיכולוג לצפות בה(מה הוא יכול לדעת ב חצי שעה?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוכנות לכיתה א

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוכנות כיתה א

עידית
    10/01/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוכנות לכיתה א - תגובה

סמדר ריינר
    11/01/2013

שלום רונית,
    יכול להיות שהתצפית של הפסיכולגו לא תספיק ואז כדאי לבקש איתו פגישה ולדבר איתו יותר לעומק, ואולי גם לבקש אבחון.
    אני בכל אופן לא מתרשמת מהתאור שלך שיש בהכרח בעיה במוכנות לכיתה א', אבל יש בהחלט בעיות. בריחת קקי ופיפי מחייבת פנייה דחופה לטיפול ולהדרכת הורים. אני ממליצה לך לפעול בכיוון הזה, זה נראה יותר דחוף וחשוב כרגע מלנסות להשאיר אותה עוד שנה בגן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו