טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום יש לי ילד בן 4 שנים הוא היה משחק עם בת דוד שלו פתאום אני לא שומעת אותם ניגשתי לחדר מצאתי אותו מנשק אותה מהבטן.. הופתעתי והתחלתי לבכות ולא דברת עם הילד שום מילה הייתי בהלם..לא ידעתי מה לעשות האם להרביץ לו או מה אניי מאוווד דואגת ומפחדת מה יכול להיות הדבר הזה לא יכולה לעקל את מה שראיתי... נא עזרתכם ... למרות שאני ובעלי זהרים מאוד אבל לא יודעת ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום סוזן, בטח שלא להרביץ לו. קודם כל להסביר, בצורה רגועה, בלי לנזוף, שאת מבינה שהוא סקרן לגבי גוף של בת, טבעי ונורמלי, אבל הוא צריך לחכות עד שיגדל. להסביר גם שלא נוגעים בגוף של מישהו אחר במקומות הפרטיים ושל אחרים אסור לגעת לו וגם שלא מתפשטים ליד אחרים .זו ההזדמנות לקחת ספר שמתאים לילדים ולהסביר לו על ההבדלים בין המינים בצורה מסודרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד