דילגו עליי אז אני כותבת שוב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דילגו עליי אז אני כותבת שוב
    daniel0004
    09/01/2013

שלום,

זקוקה לעצה כיצד להכין את בנינו בן השנתיים וחצי לנסיעה שלנו לחו"ל לשבוע.
    הוא כרגע בתקופה שקשה לו להיפרד בבוקר בגן. מקריאה שלי באתרים השונים ההנחיות היו כלליות בלי קשר לגיל הילד, ואני רוצה להיות בטוחה שאנחנו מתאימים את זה לגילו ויכולת הבנתו.
    הוא כמובן נשאר עם בני משפחה שהוא מכיר היטב. בעבר נסענו לשלושה/ארבעה ימים והוא לא הראה סימני מצוקה מעצם היעדרותנו. הפעם אני קצת יותר חוששת כי הוא מבין יותר ואשמח לקבל כלים כמו: כמה זמן לפני להכין אותו / כיצד לספר לו ומה להגיד...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא עצה מקצועית, רק טיפ קטן אם בא לך

ליאת
    09/01/2013

הי,
    אני נסעתי מהעבודה לכמעט שבוע כשבתי היתה בת שנתיים וחצי בערך.
    לפני שנסעתי הכנתי לה משהו נחמד, שאולי יכול קצת לעזור:
    על גבי בריסטול גדול עשיתי חלוקה לימים, ובכל יום ציירתי שמש בבוקר (אפשר כמובן להוסיף ציורים שהילד אוהב ומכיר...). ביום של הנסיעה ציירתי מטוס, וביום של החזרה- שוב מטוס בתוספת אמא וילדה (האיחוד). הרעיון הוא שבכל יום שעובר הילדה מסמנת משהו על גבי הטבלה או מדביקה מדבקה... משהו שקצת עוזר להמחיש את מעבר הזמן.
    אפשר גם להכין שקיות הפתעה קטנות - אחת לכל יום - שיהיה לילד משהו לצפות לו מכם בכל יום שעובר...
    ועוד טיפ קטן - דווקא להמעיט בסקייפ! לאחרונה כשנסענו שנינו לסופ"ש, לאחר שהקטנה ראתה אותנו בסקייפ זה העלה לה פתאם את הגעגועים... אז כדאי לקצר בכך.
    תהנו ובהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו