מה הייתם עושים במקומי.?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה הייתם עושים במקומי.?
    חלי
    11/01/2013

מה אתם הייתם עושים....

הבן שלי בן 8 וחצי בכיתה ג'

היום כשחזר מביה"ס אמר לי....המורה תתקשר אליך עוד מעט

כי קיללתי את המורה השניה היא עיצבנה אותי וכו'....

אכן המורה התקשרה וסיפרה שהוא התבקש להוציא איזו מחברת משום מקום התעצבן והתחיל לקלל את המורה בצורה מאוד מאוד לא לעניין והוצא מהכיתה למהלך כל השיעור.

לא הסכים להתנצל בפניה ולדבריו לא מוכן גם בעתיד.

לפני שבועיים נסענו לחו"ל אני ובעלי והילדים נשארו אצל הסבא והסבתא ואמרנו לו שבמידה והתנהג יפה עם סבא וסבתא

ולא יהיו הערות מביה"ס ויכין שיעורים והכל יהיה תקין, נסע בשבת (מחר) ונביא הביתה מצער בעלי חיים כלב.

כאשר סיפר את מה שהיה היום אמרתי לו שזה לא קובל, גם אם המורה מעצבנת אותו הוא צריך לעשות מה שהיא אומרת ולאחר מכן הוא יכול או לומר לה שזה לא לעניין או לגשת למחנכת ולשוחח עימה ואני חושבת שלא מגיע לו כלב....שהוא צריך להוכיח יותר את התהגותו וכו'...

הוא התעצבן נורא וצרח כמו מטורף...איים לרצוח את הוריו....לברוח מהבית...הכל כל מה שרק אפשר להוציא מהפה.

מה הייתם עושים? מביאים כלב בכל זאת? הרי זו סוג של מתנה?

או לא? כי זה עונש ועל מה שהיה לא לעניין לתת מתנה

או שהוא בכל זאת כל כך ציפה וזקוק...

יש לומר שהוא לא ילד שמעריך ....שום דבר לא מוערך אצלו...כשהוא מתעצבן אז שימות כל העולם מבחינתו ולא משנה למי הוא מדבר הוא לא מכבד את העומד מולו...

אני כבר מרימה ידיים.....מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הייתם עושים במקומי.?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הייתם עושים במקומי.? - תגובה

סמדר ריינר
    13/01/2013

שלום חלי,
    כרגע עלייך לעמוד במילה שלך ולא להביא כלב. וכמו כן הייתי ממליצה על פנייה דחופה להדרכת הורים כדי לשקם את הסמכות ההורית שלכם, כיוון שאחרת מצבו של בנך עלול להתדרדר עוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו