מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הסבר לילדה בת 5 לגביי מס' נושאים...מיכל15/01/2013
שלום,
אבקש הנחיה לגביי הסבר לבתי בת החמש לגביי שני נושאים חשובים:
1.אנחנו גרושים ,האב של הילדה בקושי מגיע לקחת אותה, מגיע בערך פעם בשבוע לשעה בזמן האחרון יחסינו התערערו ויש מצב שהאב יפסיק להגיע לחלוטין או יוריד עוד יותר מהביקורים (מבחינתי שיפגשו כל יום אני לא מונעת מהם).
השאלה איך להסביר לילדה למה אבא לא מגיע לעיתים קרובות יותר?או לא מגיע בכלל?
כשהיא אומרת שהיא מתגעגעת ורוצה להפגש איתו ,איך רצוי להגיב?
2.יש לי בן זוג חדש (מס' חודשים).
במידה והקשר יתחזק ונחליט שהוא ישאר ללון פעם ב...איך להסביר לה את זה?
איך לספר לה ש X נשאר ללון היום בביתנו ?
תודה מראש ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה פיספסו אותי??אשמח אם משהי
מיכל17/01/2013מהפסיכולגיות תתייחס...תודה וסליחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר לילדה בת 5 לגביי מס' נושאים... - תגובה
סמדר ריינר18/01/2013שלום מיכל,
חשוב להגיד לילדה את המאמת, כמבון בדרך שהיא יכולה להבין. מעבר לזה, הסבר הוא לא מה שיעזור וירגיע אלא היכולת שלך ללוות אותה בצער שלה ובכאב על הנטישה החלקית של אביה. הייתי מסבירה לה שאבא לא מגיע הרבה כי הוא רב איתך וזה לא קשור לאיה והיא לא אשמה וזה לא בגלל שהוא לא אוהב אותה, וכשהיא אורמת שהיא מתגעגעת הייתי משתתפת בקושי שלה, ואומרת שאני מבינה שזה קשה ואת מקווה שזה יעבור ואבא יחזור לפגוש אותה יותר.
לגבי בן זוג חדש - פשוט להגיד את האמת, שלאימא יש חבר והוא בא לישון....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)