יחס של גננת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יחס של גננת
    איילת
    16/01/2013

שלום רב!
    יש לי ילד בן 3 בגן ט.ט.חובה ילד חייכן בעל שימחת חיים חברותי בתחילת שנה הלך לגן והכל היה בסדר נפרד ממני בלי בעיות יש בגן צוות של גננת וסייעת קבועה ופעמיים בשבוע גננת משלימה
    לפני כ-3 שבועות ברח לבני קקי בשירותים בגן הסייעת נתנה לו לנקות במגבונים את צואתו מהרצפה ואמרה לי "אתה תינוק" הילד גמול מגיל שנתיים ונורא עצמאי מנקה לעצמו בשירותים אותו שבוע הוא לא ביקר בשירותים וכתוצאה מכך ברח לו יכול לקרות
    בעקבות המקרה הילד כל הזמן שואל נכון שאני לא תינוק וכל בוקר שואל אותי מי נמצאת בגן ברגע שאני אומרת לו את שם הסייעת והגננת המחליפה הוא מגיב כאילו התמוטט עולמו בימים שהגננת המחליפה והסייעת נמצאות קשה לו להיפרד ממני
    התרעתי על כך בפני הגננת והיא שוחחה עימן שצריך בבוקר לבוא לקראתו ולעזור לו בפרידה ממני אך אני לא רואה שינוי פעמיים הגענו לגן שהסייעת והגננת המשלימה נמצאות והן לא טרחו להתייחס לילד עד שבפעם האחרונה הבאתי אותו לגן ולא היתה כל היענות מהן הילד התחיל לבכות אז לקחתי אותו ואז הוא אמר שיש לו קקי והוא לא רוצה לעשות בגן
    נורא כעסתי ובעקבות זה כתבתי מכתב למנהלת אגף החינוך וסגניתה ותיארתי את המצב
    יידעתי את הגננת הקבועה היא עשתה שיחה נוספת ואז הסייעת התקשרה והתנצלה ואמרה שהיא תשנה את יחסה וכעת היא מבינה מה היא עשתה היא לא הייתה רוצה שיתנהגו כך לבת שלה ושהיא בהריון וקשה לה והיא תעשה הכל כדי לכפר על כך
    היום הבאתי את הילד לגן הסייעת לא הייתה נוכחת שהגעתי הבנתי מהגננת שהסייעת והגננת המשלימה כועסות ששלחתי מכתב תלונה
    מחר הגננת הקבועה ביום חופשי והסייעת עם הגננת המשלימה נמצאות מה עלי לעשות לשבת בגן על המשמר אני חוששת מהיחס שהוא יקבל ושזה יגרום לו להרגיש יותר רע אבל זכותי להתריע אם אני מרגישה שהבן שלי זועק לעזרה
    אשמח לקבל חוות דעת איך עלי לנהוג
    תודה !
    איילת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחס של גננת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לקבל תגובה תודה

איילת
    20/01/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחס של גננת - תגובה

סמדר ריינר
    21/01/2013

שלום איילת,
    זו לא שאלה שקשורה לפסיכולוגיה של ילדים אלא לקשר עם הגננת, אולי כדאי שתייעצי עם אנשי חינוך לגבי זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו