המשך שאלה לסמדר....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• המשך שאלה לסמדר....
    מירב
    20/01/2013

הי סמדר.
    כתבתי לך בפורום שה על ילד שמוותר לעצמו (בתאריך 19.01).... ראשית תודה על תשובתך המהירה.
    היום (ההודעה נשלחה אתמול) הזעיקו אותי מהגן שהילד קודח מחום. אולי הפינוק-יתר שלו בסופ"ש נבע מכך... ימים יגידו.
    שאלה לי אלייך האם שיטת המדבקות עוזרת ?
    כלומר האם כדאי לי לשרטט טבלה שבראשה יש ציור של ילד מתלבש/נועל נעליו/ניגש לבד לשירותים.... ולתגמל את הילד במדבקה בעמודה המתאימה אם הוא עושה דברים לבד.
    אני פשוט מתקשה להבין איך ילד שעושה פאזל של 100 חלקים (מותאם לגיל 5) ויודע שירים בע"פ מקלטות אחרי צפיה של פעם אחת, ובונה בלגו, משחק בטאבלט וכו'- צריך פתאום עזרה בלהוריד את התחתונים ?!!?
    כנראה, כפי שרשמת משבר ה"אחות הקטנה" הגיע גם אלינו.
    אשמח אם תעני לי לגבי המדבקות, כי הוא הבן הבכור ומצד אחר אני רוצה שיהיה עצמאי ומצד שני לא "לתגמל" אותו ב"שוחד"...
    מקווה שהבנת אותי.
    שוב מודה על תשובתך.
    מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך שאלה לסמדר....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך שאלה לסמדר.... - תגובה

סמדר ריינר
    21/01/2013

שלום מירב,
    שיטת המדבקות עוזרת אם משתמשים בה נכון ובעיקביות. אבל לא הייתי ממליצה לך להנהיג אותה לפני שגילית הבנה לגם לצורך שלו להיות קטן, כי יכול להיווצר מצב שככל שאת לוחצת עליו להיות גדול, הוא יעשה לך דווקא, ושום מדבקות לא יעזרו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו