טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בני בן 9.5 לומד בכתה ג' קטנה, בבית ספר רגיל אביו ואני גרושים מזה כשלוש שנים והאב גר רחוק, אך בקשר עם הילד בקיץ גילינו כי הוא צופה בסרטים עם תכנים פורנוגרפיים באינטרנט ועקרנו את הנושא מהשורש אתמול התקשרה אלי מפעילת הצהרון וסיפרה כי כבר 4 בנות התלוננו כי לקח אותן לחדר סגר את הדלת וביקש מהן להתפשט היא דיברה איתו אבל זה לא עזר ניסיתי לדבר איתו והוא נאטם ולא מקשיב אני יודעת שילדים בגיל הזה מתעניינים ומגלים וכי הוא הכי גדול בצהרון עדיין נראה לי שזה משהו שצריך לטפל בו בדחיפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד