מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודעת מה נכון עבור התינוקת שלי..נועה25/01/2013
שלום רב,
אני אמא לתינוקת בת שנה וחודשיים שנמצאת איתי בבית שאמורה להיכנס לגן בסוף אוגוסט כשתהיה בת שנה ותשע ולפני כמה ימים גליתי שאני בהריון, ואמורה ללדת בספטמבר. אז חשבתי כדי לעקל עליה עם כל השינויים להכניס אותה כבר במאי השנה כשתהיה בת שעה וחצי, כדי שזה יתן לה זמן היסתגלות לפני שהתינוק\ת יגיע
ולעבור את שלב המחלות בכניסת לגן מספיק זמן לפני הלידה.
השאלה שלי היא כזאת, קיימת האופציה להיכנס לגן מקסים עם צוות חם וילדים שגדולים ממנה בכמעט שנה ובסוף אוגוסט להמשיך עם אותם הילדים הגדולים אבל לעבור לגן חדש וצוות חדש שלא כל כך יציב. או להישאר באותו הגן שאליו תיכנס במאי ולהישאר בו שנה נוספת אבל בסוף אוגוסט יגיעו קבוצה חדשה של ילדים שקטנים ממנה ילידי 2012 והיא ילידת נובמבר 2011
אז מה עדיף בשבילה? לאור המצב החדש של הלידה שנופלת ממש באמצע ספטמבר?
מה עדיף להישאר בסביבה מוכרת עם צוות מוכר וילדים קטנים וחדשים?
או ילדים שמכירה כמה חודשים שגדולים מננה וצוות וגן חדש?
היא ילדה מתוקה וחכמה באופן מיוחד פטפטנית עדיין לא הולכת אבל בטח עד אז תלך יש לה ביטחון והיא אוהבת חברה.. אני כל כך לא יודעת מה נכון עבורה ומאוד מאוד חשוב לי לעקל עליה כמה שיותר עם לידת האח או אחות.
אשמח לכל עזרה, מידע שיכול לעזור לי כי אני לא לגמרי מבינה בתחום הגנים.
(סליחה יצא לי ארוך)
תודה מראש נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת מה נכון עבור התינוקת שלי.. - תגובה
סמדר ריינר27/01/2013שלום נועה,
האם את חייבת להחליט עכישו לגבי הגן הבא? אולי כדאי לחכות ולראות איך היא תסתגל לגן ולידלים הגדולים ממנה ולקבל את ההחלטה מעט מאוחר יותר ובהתייעצות עם הגננת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)