בלוי הילדים עם הסבא וסבתא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בלוי הילדים עם הסבא וסבתא
    תמר
    27/01/2013

שלום,
    יש לי בן בן 3 וחצי ובת בת שנתיים ויש לנו כל הזמן ויכוחים עם ההורים שלי:
    אני ובעלי מאוד אוהבים את הילדים ורוצים לבלות איתם את כל זמננו.
    אנחנו כמובן נפגשים עם ההורים שלי (הסבא וסבתא שלהם) מידי שבוע והיחסים בין הילדים להורים שלי הם מצויינים והם אוהבים אותם מאוד ושמחים להיות בחברתם.
    הבעיה היא שההורים שלי מבקשים ממני לאפשר להם לבלות עם הילדים גם לבד ללא נוכחותינו.
    אמרתי להם שיש להם את הילדים וזה לא משנה שגם אנחנו ההורים ביחד, אבל אבא שלי אןמר שזה לא רק להנהתו אלא לטובת הילדים.
    הוא אומר שזה בריא לישדים לבלות עם הסבא וסבתא שלהם גם לבד, הוא מןסיף ואומר שצריך שפעם רק ילד אחד יבלה איתם, פעם אחרת הבת, ופעם אחרת ביחד . (הכוונה עם ההורים שלי ללא נוכחותינו).
    הוא אומר שהילדים צריכים להיות גם לבד ללא ההורים מידי פעם ושזה בריא לנפשם.
    אני חושבת שהילדים צריכים להיות כל הזמן ביחד ושזה לא טוס שילד אחד ילך לסבא וסבתא והשני יקנא.
    אשמח לקבל המלצה לגבי הנושא..
    תודה מראש
    תמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוי הילדים עם הסבא וסבתא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוי הילדים עם הסבא וסבתא - תגובה

סמדר ריינר
    28/01/2013

שלום תמר,
    אין הכרח שהילדים יבלו זמן לחוד עם הסבים שלהם. מצד שני, אין בזה נזק, וזה לא סוף העולם אם מקנאים קצת, זה חלק מהחיים, ובפעם הבאה הילד השני יבלה עם סבא וסבתא כך שאין כך באמת שום קיפוח.
    יכול להיות שההורים שלך מתרשמים שתאם פחות מדי נותנים עצמאות לילדים שלכם, ולא מכונים לעזוב אותם לבד. אם זה אכן כך, יש כאן מקום למחשבה עבורכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו