ילדה בת 3 עם קושי בדיבור ובהתנהגות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 3 עם קושי בדיבור ובהתנהגות
    הדר
    01/02/2013

הילדה מטופלת בגן שפתי.. והיא מראה הרבה השתפרות..
    מה שאני רוצה יעוץ זה בהתנהגותה.. וקשה לי להבין האם זה נובע מאי הבנה או מאי רצון להבין. כל בקשה או אמירה אשר נאמרת לה בצורה שלילית היא מפגינה כוחניות.. שזה מתבטא בהרמת יידים.. או בבכי ללא הפסקה. וקשה לי לדעת איך להתנהג עימה.
    איך להסביר לה לקבל את מה שאומרים לה.. אני מניחה ויודעת שזה נובע בגלל הקושי וההבנה בדיבור.. ואני מציינת שהיא מבינה פעולות ומבצעת אותם יפה..
    במיוחד מה שהיא רוצה..
    אשמח לקבל תשובה.. בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 3 עם קושי בדיבור ובהתנהגות - תגובה

סמדר ריינר
    06/02/2013

שלום הדר,
    מהתאור שלך לא נשמע שזה קשור להבנה, אלא להיפך היא מבינה טוב מאוד וכועסת. חשוב לא להתרשם מהבכי שלה ולא לוותר לה איפה שצריך להיות גבול. זה לא נורא אם היא בוכה או כעוסת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה..

הדר
    06/02/2013

השאלה שלי איך להגיב איתה כאשר מרימה יידים??
    תמיד אני מסבירה לה ואומרת כי אסור להרביץ או להרים יידים ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה.. - תגובה

סמדר ריינר
    07/02/2013

שלום הדר,
    כאשר מרימה ידיים יש להפסיק זאת פיזית, לא בצורה מכאיבה אבל בצורה תקיפה וברורה. בלי הסברים ארוכים, זה צריך להיות קצר, חד וברור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו