דיכאון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דיכאון
    אנונימית
    01/02/2013

היי אני בת 16.. ומאז שהייתי בכיתה ה התילט לרדת עליי , על זה שיש לי ראש גדול .. היו מקרים שזה היה בקביעות והיו פעמים שבכלל לא .. אבל זה כל פעם חוזר על עצמו , אפילו עברתי בית ספר בגלל זה פעם אחת.. וגם בחוץ אני שמה לב שאנשים מסתכלים עליי ואני תמיד חושבת שזה בגלל זה .. אני מפחדת אפילו להגיע לצבא , ושזה יחזורכל עצמו .. אני אפילו הגעתי למצב כזה שאני לא רוצה להתחתן או להביא ילדים ולדעת שהם יסבלו כמוני אוליי.. כי ממש רע לי היה לי תקופה שהייתי חותכת את עצמי אבל זה הפסיק, ואם אני מדברת עם חברות הן אומרות לי לא להתייחס אבל הבעיה שקשה שלא כי זה פוגע וזה מעצבן שמתעלקים שווקא עלייך למרות שלכולם יש חסרונות כאילו שלי זה הכי קשה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון - תגובה

סמדר ריינר
    06/02/2013

שלום לך,
    קדום כל אני מבינה שיש לך חברות וזה כבר טוב. המחשבות שאת מתארת הן אוייניות לגילך, שבו רוב בני הנוער לא מרוצים מגופם. עם זאת, מאחר וזה הגיע למצב שבו את חותכת את עצמך, אני מציעה לך לפנות לקבלת עזרה, או דרך ההורים או דרך יועצת בית הספר. חבל לסבול, אפשר לעזור לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו