בן שנה וארבע ללא מעצורים...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן שנה וארבע ללא מעצורים...
    מלי
    03/02/2013

שלום

אשמח לקבל ייעוץ או הדרכה בנוגע לבני בן השנה וארבע.
    בני ילד שובב מאוד מאוד... בשעות אחר הצהריים כשאנחנו חוזרים הביתה מהגן (ביחד עם אחיו בן ה4) אין מנוחה בבית. הוא לא רואה טלויזיה בכלל. הוא עסוק בלפתוח ולרוקן את כל ארונות המטבח, המזנון, השרותים וכו. אני ובעלי ניסינו לדבר ברוגע ובנועם ולהסביר שאסור, ניסינו להקצות לו מגירה רק בשבילו עם דברי פלסטיק אבל אנחנו לא מצליחים, האווירה בבית לא נעימה, עם צעקות... אני חייבת לציין שעם הגדול זה לא היה, הייתי מסבירה וזהו. בגן הם אומרים שהוא מקסים, שאם אומרים אסור הוא לא נוגע.
    מה חסר לו ומה חסר בנו שבבית זה לא הולך? שהוא לא מקשיב, שהוא שומע לא ובכל זאת מחייך וממשיך?
    אשמח לתשובה כי אני מרגישה שאני עלולה לפספס אותו ואת הגדול שדי מוזנח מכל העיניין כי אני לא יכולה לתת לו תשומת לב

תודה
    מלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר תשובה בבקשה

מלי
    10/02/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן שנה וארבע ללא מעצורים... - תגובה

סמדר ריינר
    10/02/2013

שלום מלי,
    יכול להיות שתאם לא משדרים מספיק סמכות. זה לא אומר שצריך לצעוק ולכעוס, אבל גם לבקש בנועם בלבד זה לא מתאים. ההוראות צריכות להיות קצרות וברורות, עם חיזוקים חיוביים כשהוא כן שומע. אם זה לא הולך אולי כדאי לפנות להדרכת הורים מסודרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו