ריב בין חברים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ריב בין חברים
    שרה
    05/02/2013

בני בן ה- 7.5 (כיתה ב') וחבר טוב שלו (בגן חובה) מסוכסכים כבר יותר מחודש ולא מצליחים "להתגבר" על המריבה המתמשכת הזו. זה כולל העלבות מאוד קשות אחד לשני (הבן שלי נמוך וזה קורא לו "גמד" והחבר שמן וכך בני קורא לו. לחבר יש אח גדול (בכיתה ד') שיום אחד הוא ביקש החבר מאחיו הגדול שירביץ לבני, האבא של החבר סיפר לי שהבן שלו כל יום בוכה וגם הבן שלי מקטר המון על מה שקורה. הם היו חברים מאוד מאוד טובים הוא היה בן בית, וחבל לי שאין הם מצליחים לחזור להיות כך. הדבר מציק גם להוריו של החבר והחלטנו להפגיש אותם בביתי, יחד איתנו ההורים. החלטתי לקנות פיצה ואף לקנות להם שמהו קטן ולנסות לעזור להם להתגבר על המריבה. האם זה נכון להתערב. הם באותה הכיתה והם לא יכולים להתעלם אחד מהשני, למרות שלכל אחד יש עוד חברים, גם המורה ניסתה "להשלים", הכל ללא הועיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריב בין חברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריב בין חברים - לא ענית לי מדוע????

שרה
    07/02/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריב בין חברים - תגובה

סמדר ריינר
    08/02/2013

שלום שרה,
    זה בסדר שאתם מתגייסים לעזור במריבה, ואני מקווה שזה יעזור. אם זה לא יעזור, לא הייתי מתערבת בזה יותר, אלא מנחה , בתקיפות,את הילד להתעלם ומבקשת מההורים של הילד השני לעושת אותו דבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו