טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני אמא לילד בן 8 , כיתה ג'. בעיות חברתיות קשות בכיתה, כלפיו שגובלות בהתעללות מילוילית בינתיים.כל יום הוא בוכה, ירד בלימודים. לא מוכן שנערב את המחנכת מתוך הבנה שלו שהיא לא יכולהלעשות כלום. פנינו למנהלת ביה"סף אך ניכר שאין להם כלים להתמודדות. רציתי להעביר אותו ביה"ס והוא מסרב כי אני מלמדת בביהס שהוא לומד. הוא אמר תני לי להתמודד אני מעדיף לסבול. קשה לי לשמוע את ולא נראה לי הגיוני לתת לו לסבול. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אורנה, כדאי ל]פנות לייעוץ מסודר כדי להבין יותר טוב מה קרה ואיך אפשר לעזור לו לצאת מהצב. כמו כן, חשוב שגם אתם תבינו, שאם אתם תקבלו החלטה לפנות למחנכת או להעביר בית ספר זו ההחלטה שתקבע גם אם הוא מתנגד. הוא רק בן 8 ואתם יודעים את טובתו יותר ממנו. העובדה שאתם מושפעים מהחרדה שלו ונזהרים לעשות צעדים מתחייבים כמו דיבור עם המחנכת מגבירה את החרדה שלו, אתם אמורים לדעת טוב ממנו ולקבוע בדברים האלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד