בעיה חברתית קשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה חברתית קשה
    אורנה
    07/02/2013

אני אמא לילד בן 8 , כיתה ג'. בעיות חברתיות קשות בכיתה, כלפיו שגובלות בהתעללות מילוילית בינתיים.כל יום הוא בוכה, ירד בלימודים. לא מוכן שנערב את המחנכת מתוך הבנה שלו שהיא לא יכולהלעשות כלום. פנינו למנהלת ביה"סף אך ניכר שאין להם כלים להתמודדות. רציתי להעביר אותו ביה"ס והוא מסרב כי אני מלמדת בביהס שהוא לומד. הוא אמר תני לי להתמודד אני מעדיף לסבול. קשה לי לשמוע את ולא נראה לי הגיוני לתת לו לסבול. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה חברתית קשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה חברתית קשה - תגובה

סמדר ריינר
    07/02/2013

שלום אורנה,
    כדאי ל]פנות לייעוץ מסודר כדי להבין יותר טוב מה קרה ואיך אפשר לעזור לו לצאת מהצב.
    כמו כן, חשוב שגם אתם תבינו, שאם אתם תקבלו החלטה לפנות למחנכת או להעביר בית ספר זו ההחלטה שתקבע גם אם הוא מתנגד. הוא רק בן 8 ואתם יודעים את טובתו יותר ממנו. העובדה שאתם מושפעים מהחרדה שלו ונזהרים לעשות צעדים מתחייבים כמו דיבור עם המחנכת מגבירה את החרדה שלו, אתם אמורים לדעת טוב ממנו ולקבוע בדברים האלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו