מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גירוד- נא לענות מעלה הודעהביני07/02/2013
שלום
יש לי 3 בנות :8 ,5, 8 חודשים
ואני מודאגת מהתנהגותה של ילדה בת ה5
מאז היותה בת שנתיים מגרדת כל עקיצת יתוש עד לקבלת מוגלה וקבלת טיפול אנטיביוטי עקב זיהום. הדבר היה קורה בעונת היתושים והפסקה בחורף. בגיל 4 וחצי ושהתחילה להבין שזה משאיר לה צלקות קבועות היא ניסתה להתאפק מגירוד. אך בגן שוב היתה פותחת את כל הפצעים, לדברי גננת מאוד חברותית ומשתלבת יפה. לאחרונה כשזה הפך נושא מרכזי לדיון שאני מסבירה שזה מוביל לזיהום, משאיר צלקות, מבטיחה לתגמל על איפוק ובסוף גם מאיימת להעניש כמו לא ללכת לחברה או לא לשחק במחשב. היא מבינה הכל אבל שוב זה קורה ויותר גרוע, היא מגרדת כל שריטה, כל שפשוף,
היא חוזרת מגן עם פצעים חדשים בקוטר של ס''מ. אח''כ אני מגלה על גופה נקודות חן שהיא גירדה ויש כתם דם במקום -היא עושה את זה גם במיטתה, גם כשהיא בשירותים
איני יודעת כיצד לנהוג איתה
זקוקה לעזרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיאוו ונראה לך שיש תשובה לכך
יונית08/02/2013הילדה שלי הייתה אוכלת את הציפורנים והעור עד מוגלה סיביב הציפורן
היא בת שלוש וחצי ,שמתי לה פלסטר חזק וככה לא הייתה לה גישה במשך שבועות
וזה היה ביד ימין והיא ימנית
בכללי למדתי שגירוד נובע מאנשים שיותר מידי נכנסים לפרטיות שלך
צריך לבדוק מה קורה אם הילדה אחורה קצת
ולדבר איתה בהיגיון,כי אין דרך אחרת
או להסביר לה שזה יכול להגיע למצב ,לא נעים מבחינה טיפולית נפשית ופיזית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבקש התייחסות של פסיכולוגית
ביני09/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבקש התייחסות של פסיכולוגית - תגובה
סמדר ריינר10/02/2013שלום לך,
קדוםכל כדאי לבדוק האם יש סיבה רפואית להנהתגות הזו. אם לא, ייתכן שההתהנגות מצביעה על חרדה, אולי כדאי ללמד את הילדה דרכים הלרגיע את עצמה כמו נשימות, לחשוב מחשבות נעימות וכו'. אם זה לא עוזר כדאי לפנות לייעוץ מסודר כדי להבין יותר לעומק ממה נובעת הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)