ילדה בת 5 קנאית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 5 קנאית
    עידית
    12/02/2013

ילדתי בשנתיים האחרונות מקנאה ללא הפסקה. בחברות בגן(הם קיבלו ראשונות.למה אותם הזמינו ואותי לא. למה היא יושבת לידה ואני לא.)באחיות שלה(בכל דבר- היא אמצעית )
    התחושה שלה אינה מוצדקת לפי דעתי. כי כשהיא מקבלת או שהיא נבחרת בגן זה בסדר אבל ברגע שמישהו אחר מקבל משהו היא מתלוננת בלי סוף. זה על בסיס יום יומי . כל הזמן מסתכלת מה יש לאחר.
    למרות ניסיונותי לדבר איתה ולצ'פר אותה יותר(מבלי שתשים לב) אני מרגישה שזה בור ללא תחתית. כמה שנותנים תמיד היא רואה את חצי הכוס הריקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 5 קנאית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ט

עידית
    14/02/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אפשר לקבל תשובה

עידית
    24/02/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה בת 5 קנאית - תגובה

סמדר ריינר
    25/02/2013

שלום עידית,
    אם את מנסה לצ'פר אותה, למרות שאת חשובת שהיא לא שמה לב, אז יש לה מה להרוויח מהתנהגותה ואין לה סיבה להפסיק זאת.קודם כל הייתי מציעה לך להפסיק להשקיע כל כך הרבה תשומת לב בהתנהגות הזו. אם היא מקנאה, אז שתקנא, עם הזמן היא תשים לב שזה לא משרת אותה ולאט לאט זה ייפסק. חשוב שזה לא יהפוך למקור לרווח משני של תשומת לב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו