טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ילדתי בשנתיים האחרונות מקנאה ללא הפסקה. בחברות בגן(הם קיבלו ראשונות.למה אותם הזמינו ואותי לא. למה היא יושבת לידה ואני לא.)באחיות שלה(בכל דבר- היא אמצעית ) התחושה שלה אינה מוצדקת לפי דעתי. כי כשהיא מקבלת או שהיא נבחרת בגן זה בסדר אבל ברגע שמישהו אחר מקבל משהו היא מתלוננת בלי סוף. זה על בסיס יום יומי . כל הזמן מסתכלת מה יש לאחר. למרות ניסיונותי לדבר איתה ולצ'פר אותה יותר(מבלי שתשים לב) אני מרגישה שזה בור ללא תחתית. כמה שנותנים תמיד היא רואה את חצי הכוס הריקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום עידית, אם את מנסה לצ'פר אותה, למרות שאת חשובת שהיא לא שמה לב, אז יש לה מה להרוויח מהתנהגותה ואין לה סיבה להפסיק זאת.קודם כל הייתי מציעה לך להפסיק להשקיע כל כך הרבה תשומת לב בהתנהגות הזו. אם היא מקנאה, אז שתקנא, עם הזמן היא תשים לב שזה לא משרת אותה ולאט לאט זה ייפסק. חשוב שזה לא יהפוך למקור לרווח משני של תשומת לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד