גמילה מטיטולים בן 3

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה מטיטולים בן 3
    שירית
    12/02/2013

שלם שמי שירית ואשית אני חייבת לשבח אתכן כי התפתחותי עם תומר שלי, גם אם אתן לא יודעות.
    תמר באפריל יהיה בן 3 ולאחרונה בהדרגתיות הורדתי טיטול כשהוא חוזר מהגן משעה 16:00 לערך ועד הלילה, בלילה עדיין יש טיטול. תומר מוכן לעשות את צרכיו במכנסיים ולא בסיר או במקטין אסלה ואף מתנגד כשאני רוצה להחליף בגדים. כשאני כבר מורידה בגדים ואומרת לו שנזרוק את ה"קקי" בשירותים, אז הוא שמח להוריד את המים ואף אומר שהקקי מפריע לו. האם אני בדרך הנכונה? האם יש לך עצות? דבר קטן אני גרושה מאביו של תומר והביקורים שלו מבחירתו אינם ממש סדירים והוא תמיד מחזיר את תומר רטוב מפיפי ולא מחליף לו בגדים, גם לא ממש מתקשר איתי... רק ליידע כללי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מטיטולים בן 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מטיטולים בן 3 - תגובה

סמדר ריינר
    13/02/2013

שלום שירית,
    את יכולה להציע לו לעשום עם טיטול על האסלה, ובהדרגה בהמשך להושיב אותו על האסלה עם טיטול פתוח חלקית, ולגמרי עד שבלי טיטול בכלל. הוא צריך עדיין להרגיש עטוף ומגן כשהוא עושה את הצרכים ולכן כדאי להציע לו לשבת עדיין עם הטיטול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו