טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלם שמי שירית ואשית אני חייבת לשבח אתכן כי התפתחותי עם תומר שלי, גם אם אתן לא יודעות. תמר באפריל יהיה בן 3 ולאחרונה בהדרגתיות הורדתי טיטול כשהוא חוזר מהגן משעה 16:00 לערך ועד הלילה, בלילה עדיין יש טיטול. תומר מוכן לעשות את צרכיו במכנסיים ולא בסיר או במקטין אסלה ואף מתנגד כשאני רוצה להחליף בגדים. כשאני כבר מורידה בגדים ואומרת לו שנזרוק את ה"קקי" בשירותים, אז הוא שמח להוריד את המים ואף אומר שהקקי מפריע לו. האם אני בדרך הנכונה? האם יש לך עצות? דבר קטן אני גרושה מאביו של תומר והביקורים שלו מבחירתו אינם ממש סדירים והוא תמיד מחזיר את תומר רטוב מפיפי ולא מחליף לו בגדים, גם לא ממש מתקשר איתי... רק ליידע כללי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום שירית, את יכולה להציע לו לעשום עם טיטול על האסלה, ובהדרגה בהמשך להושיב אותו על האסלה עם טיטול פתוח חלקית, ולגמרי עד שבלי טיטול בכלל. הוא צריך עדיין להרגיש עטוף ומגן כשהוא עושה את הצרכים ולכן כדאי להציע לו לשבת עדיין עם הטיטול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד