שאלה.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה.
    מיכל
    12/02/2013

שלום רב,
    בתי בת כמעט חמש, ומהיום שבו היא הסתפרה היא החליטה שהיא לא אוהבת את התספורת הקצרה, ושהיא לא מוכנה להוריד את הכובע, עד שהשיער יגדל. היא מתעקשת ללכת עם הכובע על הראש בין אנשים ולא מוכנה להוריד אותו, כולל בשעות הגן. היא מורידה אותו רק בבית. היא גם לא מוכנה לחבוש כובע צמר, אלא רק כובע של קפוצ'ון.
    היא אמרה שילדים צחקו עליה, אבל לא בטוח שזו הסיבה. אבקש לדעת מה לדעתכן אפשר לעשות. ניסינו להציע מדבקות ופרסים, וזה לא עזר.
    היא מסכימה בימים האחרונים להוריד את הכובע כמה מטרים לפני הבית.
    אודה לעזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה. - תגובה

סמדר ריינר
    13/02/2013

שלום מיכל,
    למה עצם להתעקש איתה? נשמע שילדה יודעת מה היא רוצה, זה לא באמת מפריע לשום דבר, לא הייתי עושה מזה עניין כי זה יכול להגביר את התנהגותה ולתת לה המון כוח מולכם, כאילו שאתם רוצים משהו ומוכנים לתת פרסים כדי לבצע אותו. מדוע בעצם? הייתי מניחה לזה, זה יעבור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה קטנה נוספת...

מיכל
    13/02/2013

תודה רבה. רק שאלה נוספת: האם זה מצביע על קושי רגשי מסוים לדעתך או משהו התנהגותי, או פשוט באמת אי אהבת התספורת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה קטנה נוספת... - תגובה

סמדר ריינר
    14/02/2013

שלום מיכל,
    לא הייתי קובעת על סמך התהנגות אחת בלבד שיש קושי ריגשי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו