בת 3 ממורמרת ורגישה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת 3 ממורמרת ורגישה
    עדי
    15/02/2013

שלום,
    בתי (כרגע בכורה) בת ה-3 בחודשיים האחרונים נוטה להתעצבן על החברים שלה ועלינו ההורים מכל דבר. אנחנו מגיעות בבוקר לגן הילדים אומרים לה שלום והיא עונה לא, אתם חוצפנים, אתם לא יפים.
    ילדה באה לשחק איתה והיא מתחילה לבכות ולהלשין עליה לגננת שהיא אמרה לה משהו לא יפה או הרביצה לה , מה שלא נכון.
    אני לא יודעת איך להתנהג. בגן אמרו לי להתעלם אך מצב זה נמשך כחודשיים!
    גם אלינו היא מתנהגת ככה , בהתחלה צחקנו כי זה היה מתוק, אח"כ התעלמנו ועכשיו אנחנו כבר חוששים שזה מבטא משהו שאנחנו לא מבינים.

אני חוששת שאולי מתנלכים לה בגן ומדברים אליה ככה, והיא לומדת מאחרים , כי גם אוצר המילים ה"לא יפות" שלה התרחב והיא עם ילדים גדולים. (את קקי, את פיפי את חוצפנית את מתנהגת לא יפה וכו)

מה לעשות? מה זה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 3 ממורמרת ורגישה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה..דילגתם עליי

עדי
    17/02/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 3 ממורמרת ורגישה - תגובה

סמדר ריינר
    18/02/2013

שלום עדי,
    יכול להיות שמדובר בהתנהגות שמעידה על מצוקה כלשהי, אך בלי להכיר ומתוך הפרטים שנתתם לא ניתן לדעת מה המצוקה.
    יכול להיות שכדאי שתפנו לייעוץ מסודר כדי להבין יותר לעומק מה קורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו