מה להגיד לילדה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה להגיד לילדה
    אור
    16/02/2013

יחידה בת 11 שאומרת לי אמא אם את ואבא חס וחלילה את יודעת..(היא מתכוונת שאם חלילה יקרה לנו משהו)מה אני יעשה לך לפחות יש את אחיך לא ידעתי מה להגיד לה אמרתי לה שנדבר על זה היא היתה צריכה ללכת בדיוק לאן שהוא.
    גם לפני חודש אמרה אותו דבר ואפילו בכתה אני פשוט נקרעתי אני לא יודעת מה לעשות בעיניין כי א . אני בת 40 ב. אני בתהליכי גירושין ג. לשנינו יש בעיות פריון?
    אני עצמי גם בלי שהיא תגיד ככ דואגת לעתיד שלה צריך שחוץ מההורים יהייה עוד מישהו קרוב בעולם כמו אח או אחות זה שובר אותי ואני רואה אותה מודאגת ילדה בת 11 על מה היא חושבת ..
    תעזרו לי פליז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה להגיד לילדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי השאלה הראשונה

אור
    16/02/2013

זה לא קשור לגירושין אז תתנו לי עצה כאילו אתם לא יודעים מזה בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי השאלה הראשונה - תגובה

סמדר ריינר
    17/02/2013

שלום אור,
    כמו שעניתי לך בתשובה הקודמת, הבת שלך במצוקה, בחרדות, גשי לקבל עזרה עבורה, אל תזניחי.
    את יכולה להתייעץ עם פסיכולוגית בית הספר לגבי השירותים הטיפוליים הניתנים בחינם באיזור מגוריכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו