סידורי שינה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סידורי שינה
    יונית
    17/02/2013

שלום,
    אני גרושה עם תאומים בני 5 , חיה עם בן זוג, היחסים עם הגרוש שלי טובים יש בינינו שיתוף פעולה ואנחנו במשמורת משותפת, כלומר הילדים ישנים אצלי מחצית מהשבוע., בסה"כ נראה שהילדים עברו את המשבר נכנסו לשגרה מסוימת שהיא בסה"כ נעימה להם בהתחשב בנסיבות.
    לגבי בן הזוג שאיתו אני גרה- גם לו יש ילד בן 6 , והוא ישן אצלנו בערך פעמיים בשבוע.
    לכל הילדים יש חדרים ומיטות ובכל זאת בן הזוג שלי חושש שהילדים יראו אותנו ישנים יחד ולכן בימים שבהם הילדים ישנים איתנו הוא ישן עם בנו ואני במיטה נוספת ליד ילדיי.
    אני בהחלט מוכנה לספוג את אי הנוחות שכרוכה בזה, אך שאלתי היא האם זה לטובת הילדים או שאנחנו עושים להם נזק מבלי להתכוון. רמת ההבנה שלהם , כך נראה לי, בכל הקשור לזוגיות היא מוגבלת בגיל הזה ויש לי התחושה שהם רואים אותנו כמעין שותפים לדירה ולא כזוג שחי יחד.
    אם אני חושבת בעיניים של הילדים- הם לא רואים באף אחד מהבתים זוגיות (לגרושים אין בני זוג והם חיים לבד)
    אשמח לחוות דעתך בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סידורי שינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סידורי שינה - תגובה

סמדר ריינר
    18/02/2013

שלום יונית,
    לדעתי זה לא לטובת הילדים. הילדים מבינים מצויין שאתם בני זוג, אבל הם מרגישים שזה משהו שלא נוח לדבר עליו, כי משום מה אתם כנראה לא מרגישים נוח איתו. חשוב שיהיה ברור שאתם הזוג בבית, אתם יחידת המבוגרים, ומבוגרים ישנים עם מבוגרים וילדים עם ילדים. שינה משותפת של מבוגרת עם ילד משדר מסר לא ברור לגבי הסמכות בבית, וכפי הנראה במקרה שלכם מנסה גם לטשטש את האמת, מתוך אשליה שהילדים לא קולטים אותה ממילא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו