חרדות אצל הילד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדות אצל הילד
    גליה
    17/02/2013

יש לי ילד בן 10 יש לו חרדות, החרדות מופיעות התקופות מעבר מגן לבית ספר מכיתה א' לב' הן הופיעו מצורות שונות פעם בגימגום פעם במיצמוץ או לפעמים בתנעות ראש או נדנוד הראש . בתחילת השנה הילד עבר לילמוד בחינוך המיוחד כתוצאה מהפרעות קשב בעיות חברתיות הוא לומד בכיתה קטנה בבית ספר רגיל מאז שהודענו לו לפני חצי שנה שהוא עובר בית ספר הוא החל לגעת הקירות כיסאות כל כניסה יציאה מהחדר מלוווה בטקס הנגיעות הוא מטופל רגשית המטפלת הרגשית שמה את הסיבה לנגיעות אלה כתוצאה לבלגן פיזי בבית אכן מאז ומתמיד יש בלגן אני עם הפרעות קשב קשות וקשה לי לסדר את הבית אך האם בלגן בבית יכול לגרום לחרדות אצל ילד חרדתי גם כך?? אשמח לקבל את דעתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות אצל הילד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות אצל הילד - תגובה

סמדר ריינר
    18/02/2013

שלום גליה,
    יכול להיות שהבלאגן מעצים את תחושת הבלאגן הפנימית שלו. עם זאת זאת בהחלט לא סיבה שכל הבית יחיה תחת הטרור של החרדות שלו. אני מקווה שבמסגרת בית הספר לחינוך מיוחד הוא מקבל גם טיפול ריגשי, אם לא כדאי לנסות לדאוג לכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו