טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מה זו הפרעה פסיכוגנית? בני משתעל באופן כרוני. לאחר בדיקות רבות נאמר לנו שזה כנראה פסיכוגני. איך מטפלים ? בנוסף לפני שבוע היינו אצל הרופא והתנהגותו במרפאה הביאה את הרופאה לחשוב שהיה לו התקף דיסטוני באותו הרגע. האם שני הדברים קשורים אחד לשני ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לבנת, אני לא יודעת למה הכוונה, אני מניחה שזו הדרך של הרופאים להגיד שיש אלמנט פסיכולוגי בהפרעה ולא רק גופני. יכול להיות שהדבר נובע מלחץ, כדאי לברר זאת יותר לעומק בייעוץ פסיכולוגי. לגבי הקשר להתקף דיסטוני, אני לא רופאה ואני לא יודעת ולא יכולה לענות על שאלה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד