טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביתי בת 7.5 בכיתה ב סיפרה לי חלום שלה, בחלום חברה שלה מספרת לה שילד מהכיתה נגע לה בשדיים, ואכ אותה ילדה, שהיא גם החברה הכי טובה שלה, ביקשה ממנה- מביתי לגעת לה באזור הפות. ביתי בכתה כשסיפרה לי, ואמרה שאף אחד לא נגע בה בכלל והיא לא ראתה או שמעה על משהו כזה.. פשוט נבהלה מהחלום. אשמח להבהרות.. תודה טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום טל, חלומות מיניים הם דבר טבעי, אולי כדאי לקחת את הילדה לשיחה, ולדבר איתה על כך שמיניות היא דבר טבעי ובריא, וכל עוד זה קרה בחלום זה לא אורמ עליה שום דבר רע, ובכלל לנסות להבין יותר מה המחשבות שלה על מיניות ומדוע החלום כל כך הפחיד אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אמרתי לה שזה בסדר, היא פחדה שזה לא טוב ושאני אכעס ובגלל זה היא בכתה. ואז היא ספרה לי שבלילה כשהיא מכוסה היא לפעמים נוגעת לה שם, גם זה נורמלי? בכיתה ב? תודה טלי
שלום טל, זה מאוד נורמלי, בכיתה ב' וגם בגילאים הרבה יותר קטנים.ץ אוננות היא חלק נורמלי לגמרי של ההתפתחות, וחשוב להעביר לידלה את המסר שזה בסדר גמור, טבעי ונעים, אבל אכן עושים את זה בפרטיות כפי שהיא עושה.
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד