שאלה לגבי ילדה ב-א

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי ילדה ב-א
    גילי
    23/02/2013

שלום רב, ביתי בכיתה א, בת שש וחצי. רציתי לשאול לגבי שני נושאים.
    1. שקרים- איך להתמודד? מה לענות? ממה נובע? לדוגמא אומרת לי ששטפה ידיים אך לא שטפה. אומרת לחברה שיש לה טאבלט שהיא מחביאה, אך אין לה.

2. תחרותיות. אני מרגישה שהיא כל הזמן בתחרות- מול ילדים אחרים בעיקר. איך לשדר לה שהכל בסדר? שתהיה שלווה, שהיא מדהימה כפי שהיא? מאיתנו ההורים היא בטח לא סופגת מסר של תצטייני, תהיי הכי הכי... לדעתי זו החברה התחרותית, האם אני צודקת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי ילדה ב-א

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי ילדה ב-א - תגובה

סמדר ריינר
    24/02/2013

שלום גילי,
    שקרים הם התהנגות אופיינית לגיל בגיל הזה, לא הייתי עושה מזה עניין, כן הייתי מוסיפה חיזוקים חיוביים, לא רק על הישגים אלא בכלל, על איך שהיא בלי להתאמץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי ילדה ב-א

גילי
    24/02/2013

סמדר תודה רבה!
    לא ענית לגבי הסעיף השני בשאלה- תחרותיות
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי ילדה ב-א - תגובה

סמדר ריינר
    24/02/2013

שלום לך,
    בהחלט עניתי, הצעתי לך לתת חיזוקים חיוביים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו