טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני חייבת תשובה ועזרה אני אמא לילד מקסים בן שנתיים וחצי אשר מגיל 10 חודשים נמצא במשפחתון פרטי בעיר מגורינו. לאחר המון המון זמן והתלבטויות החלטנו להוציא אותו משם בעקבות הזנחה קשה של הגננת,ברמת אוכל,הגיינה,מיזוג אוויר,תכנים ובעיקר יחס. ההחלטה שלי ושל בעלי היא מאוד מאוד קשה לאור העובדה שכרגע הילד שלנו בבית כבר 4 ימים ללא מסגרת. אני מחפשת בקדחתנות מסגרת חלופית. האם אני עושה נזק? האם פעלתי נכון? המחשבה להשאיר אותו שם נוגדת את עקרונות האמהות שלי..... בשנה הבאה עולה כבר לגן עירייה.
אשמח לכל תשובה
מעיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מעיין, זה לא נורא שילד בן שנתייםן וחצי נמצא לתקופה זמנית בלי מסגרת, אם הייתה הזנחה קשה טוב עשית, אל תדאגי, את תמצאי מסגרת חלופית ויהיה בסדר. עם זאת לא הייתי ממליצה להכניס אותו עכשיו למסגרת ואחרי כמה חודשים להעביר שוב לגן עירייה. אם ניתן, נסו להשאיר אותו במסגרת החלופית עוד שנה לפחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד