בת 5 טוענת שאף אחד לא משחק איתה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת 5 טוענת שאף אחד לא משחק איתה
    גל
    27/02/2013

ביתי היחידה בת ה- 5 ילדה מאוד תקשורתית וחברותית. אני מפגישה אותה עם בנות מהגן אחה"צ ויחד עם זאת כבר כמה פעמים היא אמרה לי שאף אחד לא משחק איתה בגן. יש לה חברה הגדולה ממנה בשנה שכבר נפגשו כמה פעמים אחה"צ. שפעם אחת היא אמרה לביתי שיום אחד היא תשחק איתה ויום אחד לא. בינתיים אמרה לי ביתי שהיא לא משחקת איתה כבר כמה ימים. יום אחר ביתי אמרה לחברה שהיא מזמינה אותה לבית שלנו ואותה חברה ביקשה להזמין עוד חברה ואם לא אז היא לא תבוא. חבר וחברה אחרת איתם היא משחקת בגן ביחד יוצרים לפעמים ברית בין עצמם ומסתודדים וזה לא נעים לה.
    בקיצור, היא אומרת שאף אחד לא משחק איתה והיא לא רוצה ללכת לגן.
    קודם כל, זה מאוד כואב לי. ואגב, למה יוצא כזה רוע מילדים? מכל מקום, אני אמרתי לביתי שהיא צריכה למוצוא לה חברים אחרים שכן נעים לה להיות איתם, כאלה שמתייחסים אליה יפה. היא מעדיפה להיפגש אחה"צ עם הבנות שגדולות ממנה ולא עם הקטנות. שנה הבאה היא תהיה בגן חובה. מה עוד אני יכולה לעשות ולהגיד לה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 5 טוענת שאף אחד לא משחק איתה - תגובה

סמדר ריינר
    01/03/2013

שלום יעל,
    קודם כל כדאי לדבר עם הגננת, גם כדי לשמוע ממנה האם זה אכן כך, אולי התמונה היא לא בהכרח גרועה כמו שבתך מתארת, אולי חלק מהזמן חלק מהילידם כן משחקים איתה וכו', ומעבר לזה גם אפשר לקבל את עזרת הגננת בתיווך לילדות אחרות, וגם בהבנה מה קורה שם במשחק בין בתך לילדות האחרות שהן מארגנות ברית דווקא נגדה, יכול להיות שלבתך יש תרומה למצב שאתן לא מודעות לה.
    מעבר לזה אני חושבת שאת אומרת לה נכון ואין עוד מה להגיד, אלא צריך לנסות לחפש דרכים לשנות את המצב בעזרת הגננת ובעזרת הבנה יותר מעמיקה למה זה קורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו