גמילה מחפץ מעבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה מחפץ מעבר
    עמית
    27/02/2013

שלום.
    בתי בת שנה וארבעה חודשים וחפץ המעבר שלה הוא .. מגבונים! כן ,אני יודעת שזה מוזר אבל איכשהוא היא התחברה לזה ובלי זה לא נרדמת ..
    איך אני גומלת אותה מזה ?? איך אפשר להחיף חפץ מעבר באחר ?
    פליז עזרה..זה מאוד לא נוח ..
    תודה
    ספי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מחפץ מעבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מחפץ מעבר - תגובה

סמדר ריינר
    28/02/2013

שלום ספי,
    אפשר להציע לה אולי בד אחר, ואולי בהתחלה לשפשף ותו עם מגבונים כדי לתת לזה ריח יותר מוכר, כנ"ל לגבי דובי או כל חפץ רך אחר שרוצים להציע לה במקום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

עמית
    28/02/2013

תודה על התשובה המהירה !
    אני חושבת שהיא יותר מעוניינת בקור של המגבון ולא לריח . באמצע הלילה זורקת את היבש ומבקשת חדש.אני אנסה מה שהצעת כל מקרה אך יש לך רעיון נוסף??

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.. - תגובה

סמדר ריינר
    01/03/2013

שלום ספי,
    יכול להיות שהיא מעוניינת ברטיבות, בכל אופן הריח הודמה יכול להסייע להתסגל למשהו חדש כשיש שפ בכל זאת משהו שמוכר לה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו