שקרים והאשמות כוזבות בכיתה א'

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שקרים והאשמות כוזבות בכיתה א'
    כרמית
    12/03/2008

ביתי בת 6 וחצי בכיתה א' זה מתחילת שנת הלימודים המורה ציינה בפני עובדה שבתי חסרת מנוחה בכיתה שכול הזמן בתזוזה ולא שקטה מפטפטת ומפריעה, משחיתה דברים ובתדירות עקבית חסרים לה דברים בקלמר..
    אני כפולניה גאה ועקשנית לא לקחתי לתשומת ליבי כי הילדה המשיכה להביא ציונים של 100 במבחנים והייתה מתקדמת בחמר הנלמד בכיתה.
    המקרה אחרון שבר את הקש מה שניקרא והוא כדלקמן:
    כשחזרה מבית הספר ובדקתי את התיק התחוור לי שמחברת הקשר שלי עם המורה הדפים האחרונים קרועים ולכן לא שיערתי שיש הערות.. בשבוע שעבר הילדה חזרה מבית הספר עם סיפור ש 2 ילדים מהכיתה קרעו לה את חוברת החשבון שלה והם קיבלו מכתבים כחולים והמורה לחשבון קראה להורים לשיחה וביקשתי שיקנו לה חדש... היום כשהתקשרתי כי עבר כבר שבוע מהאירוע המורה הואילה בטובה להעמיד את הטעות על קנקנה ומה שלא ידעתי זה שאת החוברת המדוברת בתי כבר סיימה והדף היה האחרון בחוברת ואני שרציתי להילחם על כבודה רציתי להתחבא מתחת לכיסא.. ועל הדרך שאלתי למצב בתי אם חל שיפור כי אני בבית מרגישה בגרות חדשה אצל בתי ותחושה של התבגרות מצדה ובבטיחון מלא שהיא תספר לי שהיא שותפה להרגשותיי..
    קיבלתי סטירה כאשר נאמר לי שהיא כבר שבועיים כותבת לי הערות ואני לא חותמת אז שיתפתי
    את המורה שהילדה סיפרה שמורה אחרת קראה לה את הדפים ממחברת הקשר כי התבלבלה לה לה לה בקיצור הילדה הקטנה בת 6 וחצי האכילה אותי סיפור שכמובן אחרי שיחה עם המורה וכעס שלי התגלה האמת כאשר הבת שלי קרעה את הדפים על מנת לא לקבל עונש על התנהגותה בכיתה..

זה מתווסף לסיפור שהיה בתחילת השנה כאשר ילד המטופל אצל רופא קשב וריכוז קיבל דבר חדש שעומד על עיפרון ובאותו היום שהוא היה צריך להיות אחראי זה נעלם המורה שאלה את כול התלמידים וכולם לא ידעו היכן והם חיפשו בכול הכיתה הילד ניגש למורה ואמר שהוא חושב שהבת שלי לקחה והמורה מצאה את זה אצלה בקלמר מול כול הכיתה.

וקצת לפני כשנה וחצי בעודה בת 5 הלכה עם הבייביסטר לחוף הים והתעקשה לקחת שקית של חטיף פתוחה למרות שיש בבית חדשים רק כשהגיעו לחוף הבינה הבייביסטר ומצאה בשקית כסף (הרבה) שהיה לבעלי בפאוץ והוא הבין שהיא "גילחה" אותו...

מיותר לציין שאני ובעלי נותנים לילדנו כול מה שרק יבקשו והדבר האחרון זה לשקר או לגנוב אני אבודת עצות מהתנהגותה של בתי וממש בוכה כול הלילה אשמח לעזרה כיוון יעוץ כי אני על סף התמוטטות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות

שרון באומל
    15/03/2008

שלום כרמית
    התנהגותה של ביתך מעידה על מצוקה ומתח פנימיים.
    אני מציעה לגשת לאיש מקצוע במקום מגורייך על מנת לברר את מקור הקשיים, שנמשכים זמן לא מועט ועזרה הן לילדה והן לכם.
    בברכה,
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו