מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת 8 -התקפי זעם ואלימותאנה28/02/2013
אוקיי אז ככה ,מדובר באחותי הקטנה .אני עצמי בת 20 .
אנחנו במשפחה לא יודעים מה לעשות ומאיפה זה נובע .
היא פשוט לא ממושמעת ,מקללת את כולם ,מרביצה ליפעמים ,מתייחסת בזילזול וכשאני מחליטה להעניש אותה אז היא מתחילה להגיד "סליחה סליחה"ואחרי זה עוד פעם הכל חוזר לאותו מצב.
אנחנו עושים בשבילה הכל באמת קונים לה דברים,חברות באות אליה כשהיא מבקשת,היא בחוג טניס מאוד יקר בקיצור באמת הכל ואני מרגישה שהיא לא מעריכה ומזלזלת בכולם בבית .
לדוגמה היום בבוקר היא זרקה צלחת מעופפת בבית כשביקשנו מימנה אלפי פעמים לא לעשות את זה והיא פגעה לאמא שלי בשפה בפנים ,אבא שלי לקח את זה מימנה וזרק לפח .ואז היא בכתה התחילה לזלזל בכל מה שאומרים לה אני או סבתא שלי .היא פשוט לא מקשיבה לאף אחד .ומה שהכי מוזר שבבית ספר היא ילדה טובה מאוד יש לה ציונים טובים ,ואין תלונות על התנהגות .זה הכל רק בבית והיא מאוד מבולגנת ועדיין ישנה עם ההורים בחדר כי היא פשוט לא מסכימה לישון בחדר שלה היא מתחילה לצעוק באמצע הלילה ותמיד מגיעה להורים שלי בסוף.אנחנו כבר באמת לא יודעים מה לעשות .אני הרבה פעמים ישבתי איתה באמת בשקט הסברתי לה כמה זה חשוב לכבד את המשפחה ולמה היא מזלזלת ככה באנשים שקרובים לה והיא כאילו מבינה ואז עוד פעם הכל חוזר .המקרה עם הצלחת המעופפת זה רק מהיום בבוקר .כל יום קורה משהו כזה ולא פעם אחת ואנחנו כבר ממש מותשים.
ממה כל זה נובע? ואיך אפשר לעצור את זה ?בבקשה תעזרו לנו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עניתם לי
אנה04/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 8 -התקפי זעם ואלימות - תגובה
סמדר ריינר05/03/2013שלום אנה,
נשמע לי שהתקפי הזעם של אחותך נובעים מזה שההורים שלכם לא מספיק סמכותיים כלפיה ומעבירים את האחריות החינוכית או חלק ממנה אלייך. זה לא תפקידך. אחותך זקוקה להורים חזקים וסמכותיים, ואם הם מתקשים בכך חשוב שיפנו להדרכת הורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)