יום הולדת מצומצם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יום הולדת מצומצם
    עידית
    28/02/2013

בכיתתה של ביתי(ב) השנה הבנות התחילו לעשות יום הולדת מצומצם. הם בוחרות מספר חברות והולכות לסרט ופיצה.אני גם עושה את אותו דבר על פי בקשתה. יש חברה שעשתה זאת ולא הזמינה את ביתי והיא נפגעה(אך לא אמרה לה דבר)ולכן היא גם לא מזמינה אותה.עכשיו אותה חברה שואלת אם היא מזמינה אותה וביתי מפחדת לאמר לה שלא. מכיוון שאותה ילדה חזקה מבחינה חברתית וביתי הרבה פחות.
    אני מפחדת שהיא תגרום לבנות האחרות להסתכסך עם ביתי.ביתי קיבלה זאת בצורה בוגרת ולא התלוננה בפניה והיא לא מוכנה לקבל זאת שלא מזמינים אותה.
    מה ביתי אמורה להגיד לה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יום הולדת מצומצם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יום הולדת מצומצם - תגובה

סמדר ריינר
    01/03/2013

שלום עידית,
    אין כאן תשובה מה בתך אמרוה להגיד. ךלכל מצב יש מחירים, ואתן צריכות לחשוב ביחד איזה מחירים בתך מוכנה לשלם ואיזה לא.
    יכול להיות שאותה בת תסית בנות אחרות נגד בתך. ואז מה יקרה? האם זה באמת תסריט שלא ניתן להתמודד איתו? האם יש דרך להיות חזקים מול אותה בת? האם יש דרך שבה בתך יכולה לקחת יוזמה ולדבר עם הבנות האחרות לפני שאותה בת תעשה זאת? בתך לא חייבת להיות קורבן פאסיבי, היא גם יכולה לבחור הםא להפעיל כוח או לא, ולבדוק איזו אופציה נראית לה הכי טובה או הכי פחות גרועה.
    נסו לחשוב על זה לא כאילו יש רק שתי אופציות או להיכנע או להיות מבודדת אלא לחשוב על עוד רעיונות יצירתיים איך אפשר להתמודד עם הכוחנות של אותה בת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידכון ושאלה

עידית
    04/03/2013

אותה ילדה ביקשה מביתי ובכתה שתזמין אותה וביתי אמרה לה שאי אפשר . ושעה לפני היום הולדת היא התקשרה וממש התחננה שתזמין אותה . לבסוף ביתי ריחמה עליה וביקשה שאזמין לה כרטיס עבורה. אני הסכמתי והזמנתי עבורה גם.
    מה לדעתך ביתי למדה מכל הסיטואציה הזאת? האם זה שירת אותה? או את חברתה שלא דאגה להזמין אותה ואילו היא כן נהנתה עם כל החברות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידכון ושאלה - תגובה

סמדר ריינר
    04/03/2013

שלום עידית,
    אני חושבת שזה שירת את בתך מצויין. ראשית היא נוכחה לדעת שאותה ילדה לא כל כך כוחנית וחזקה כמו שהיא חשבה, ודווקא בסיטואציה הזו בתך יכלה לחוות את עצמה כחזקה יותר. למרות שהכוח היה בידיים של בתך, היא הייתה נדיבה, לא התקטננה ולא הייתה נקמנית, ובכך יצאה גדולה ורק הרוויחה.הייתי מחזקת אותה על זה, בלי קשר למה שאותה ילדה תעשה בהמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו