מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יום הולדת מצומצםעידית28/02/2013
בכיתתה של ביתי(ב) השנה הבנות התחילו לעשות יום הולדת מצומצם. הם בוחרות מספר חברות והולכות לסרט ופיצה.אני גם עושה את אותו דבר על פי בקשתה. יש חברה שעשתה זאת ולא הזמינה את ביתי והיא נפגעה(אך לא אמרה לה דבר)ולכן היא גם לא מזמינה אותה.עכשיו אותה חברה שואלת אם היא מזמינה אותה וביתי מפחדת לאמר לה שלא. מכיוון שאותה ילדה חזקה מבחינה חברתית וביתי הרבה פחות.
אני מפחדת שהיא תגרום לבנות האחרות להסתכסך עם ביתי.ביתי קיבלה זאת בצורה בוגרת ולא התלוננה בפניה והיא לא מוכנה לקבל זאת שלא מזמינים אותה.
מה ביתי אמורה להגיד לה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום הולדת מצומצם - תגובה
סמדר ריינר01/03/2013שלום עידית,
אין כאן תשובה מה בתך אמרוה להגיד. ךלכל מצב יש מחירים, ואתן צריכות לחשוב ביחד איזה מחירים בתך מוכנה לשלם ואיזה לא.
יכול להיות שאותה בת תסית בנות אחרות נגד בתך. ואז מה יקרה? האם זה באמת תסריט שלא ניתן להתמודד איתו? האם יש דרך להיות חזקים מול אותה בת? האם יש דרך שבה בתך יכולה לקחת יוזמה ולדבר עם הבנות האחרות לפני שאותה בת תעשה זאת? בתך לא חייבת להיות קורבן פאסיבי, היא גם יכולה לבחור הםא להפעיל כוח או לא, ולבדוק איזו אופציה נראית לה הכי טובה או הכי פחות גרועה.
נסו לחשוב על זה לא כאילו יש רק שתי אופציות או להיכנע או להיות מבודדת אלא לחשוב על עוד רעיונות יצירתיים איך אפשר להתמודד עם הכוחנות של אותה בת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידכון ושאלה
עידית04/03/2013אותה ילדה ביקשה מביתי ובכתה שתזמין אותה וביתי אמרה לה שאי אפשר . ושעה לפני היום הולדת היא התקשרה וממש התחננה שתזמין אותה . לבסוף ביתי ריחמה עליה וביקשה שאזמין לה כרטיס עבורה. אני הסכמתי והזמנתי עבורה גם.
מה לדעתך ביתי למדה מכל הסיטואציה הזאת? האם זה שירת אותה? או את חברתה שלא דאגה להזמין אותה ואילו היא כן נהנתה עם כל החברות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידכון ושאלה - תגובה
סמדר ריינר04/03/2013שלום עידית,
אני חושבת שזה שירת את בתך מצויין. ראשית היא נוכחה לדעת שאותה ילדה לא כל כך כוחנית וחזקה כמו שהיא חשבה, ודווקא בסיטואציה הזו בתך יכלה לחוות את עצמה כחזקה יותר. למרות שהכוח היה בידיים של בתך, היא הייתה נדיבה, לא התקטננה ולא הייתה נקמנית, ובכך יצאה גדולה ורק הרוויחה.הייתי מחזקת אותה על זה, בלי קשר למה שאותה ילדה תעשה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)