טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בני בן ארבע וחצי,התחלנו בתהליך גמילה מחיתולים לפני שנתיים! לעיתים אנו מרגישים ש׳עלינו על הגל׳ אבל לפחות ארבע פעמים בשבוע בורח לו פיפי בבית ולעיתים גם בגן. ניסינו המון סוגים של תגובות- חיזוקים חיוביים, התעלמות שבורח,אחריות אישית(למשל,דרישה שאם בורח לו הוא אפילו לא צריך לספר לנו אלא להחליף וזהו..) וכלום לא עוזר. על גמילת לילה אין בכלל מה לדבר- מעולם לא קם עם טיטול יבש. לפני שאני פונה לטיפול יקר בהתנהגות אני רוצה לשלול סיבה רפואית , חשבתי על כך משום שגם אם הוא הולך לשירותים זה תמיד לאחר ש׳ברחו׳ לו כמה טיפות- אולי הרטיבות היא זו שמסמנת לו שהוא צריך ללכת לשירותים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ליזי, המחשבה לשלול סיבה רפאית לפני שבודקים את הסיבה הפסיכולוגית היא נכונה, ולכן כדאי שתפנו לרופא ואכן תעשו זאת. לצערי במסגרת הפורום לא אוכל לתת חוות רפואית וזה גם לא הפורום המתאים לכך ולא ההתמחות שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד