בעיה רפואית או התנהגותית - עזרתכן!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה רפואית או התנהגותית - עזרתכן!
    ליזי
    03/03/2013

שלום, בני בן ארבע וחצי,התחלנו בתהליך גמילה מחיתולים לפני שנתיים! לעיתים אנו מרגישים ש׳עלינו על הגל׳ אבל לפחות ארבע פעמים בשבוע בורח לו פיפי בבית ולעיתים גם בגן. ניסינו המון סוגים של תגובות- חיזוקים חיוביים, התעלמות שבורח,אחריות אישית(למשל,דרישה שאם בורח לו הוא אפילו לא צריך לספר לנו אלא להחליף וזהו..) וכלום לא עוזר. על גמילת לילה אין בכלל מה לדבר- מעולם לא קם עם טיטול יבש. לפני שאני פונה לטיפול יקר בהתנהגות אני רוצה לשלול סיבה רפואית , חשבתי על כך משום שגם אם הוא הולך לשירותים זה תמיד לאחר ש׳ברחו׳ לו כמה טיפות- אולי הרטיבות היא זו שמסמנת לו שהוא צריך ללכת לשירותים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה רפואית או התנהגותית - עזרתכן! - תגובה

סמדר ריינר
    04/03/2013

שלום ליזי,
    המחשבה לשלול סיבה רפאית לפני שבודקים את הסיבה הפסיכולוגית היא נכונה, ולכן כדאי שתפנו לרופא ואכן תעשו זאת.
    לצערי במסגרת הפורום לא אוכל לתת חוות רפואית וזה גם לא הפורום המתאים לכך ולא ההתמחות שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו