התמודדות עם ילד בן 12 והריון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התמודדות עם ילד בן 12 והריון
    איילה
    03/03/2013

שלום לכולם,
    אשמח לקבל עצה, יש לי ילד מדהים בן 12 שזה עתה גילה כי יש לו אחות חדשה בדרך...
    יש לנו עוד ילדה מקסימה בת 8 בנוסף אליו.
    בסוף השבוע סיפרנו להם את הבשורה, לצערי הוא לא מצא סיבה לשמוח ופרץ בבכי ובהרס של דברים.
    אני מניחה שייקח לו זמן, ואנו מחזקים אותו ומאפשרים לו לשאול ולדבר וגם לקחת את הזמן להבין.
    הוא ילד מאוד חכם, מאוד עוזר ומבין, הפחד שלו שהוא הולך להיות מאוד גדול מהאחות שבדרך (הפרש של 13 שנה), איך נסתדר אתה.
    אני לא ממש מצליחה לרדת לשורש הכאב שלו ואני מחפשת עצה באיך לנהוג, מה לעשות?
    קשה לי לראות את העצב שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמודדות עם ילד בן 12 והריון - תגובה

סמדר ריינר
    04/03/2013

שלום איילה,
    חשוב שתביני שאת לא אמורה למנוע ממנו את העצב הזה. יכול להיות שהגיע הזמן שבנך יגלה שהוא לבד בעולם, שיש עוד אנשים ושזה יכול להיות כיף. יכול להיות שהוא תהרגל לפינוק שכרוך בלהיות בן יחיד, כולל התגובה שלכם עכשיו שאתם מרגישים חוסר אונים מול העצב שלו ומנסים לחזק אותו, ואולי זה קצת יותר מדי הבנה. יכול להיות שמה שהוא צריך זה להבין שהוא לא יכול לשנות את הדברים ולהשפיע עליכם כל כך רק מ=בגלל שהוא לא מרוצה מעובדות החיים. אז הוא לא מרוצה. לא מתדפקיכם לדאוג שהוא כל הזמן יהיה מרוצה. ככה זה בחיים וככל שהוא ילמד את זה יותר מוקדם זה יהיה לטובתו.
    אנימציעה לך להפסיק להתייחס לזה כל כך הרבה, ולתת לו להרגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו