בת 3 שבוכה מכל דבר קטן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת 3 שבוכה מכל דבר קטן
    אתי
    03/03/2013

שלום ושבוע טוב...

לאחרונה בתי בת ה3 התחילה לבכות מכל שטות לא עוברת שעה בזמן משחק עם חבר ללא בכי אם לקחו לה את המשחק או נגעו או אמרו לה משהו זה בשבילה סיבה להתבכיינות והיא ממש נעלבת כל דבר היא מפרשת בצורה קיצונית לדוג' אם סתם בטעות נגעו בה היא טוענת שהרביצו לה וזה כאב לה אני מאוד רוצה ללמד אותה להתמודד במצבים כאלה ולהגיב בהתאם אני משתדלת להשאר אדישה ולא להתייחס השאלה אם זהו הפתרון....

שאלה נוספת : שמתי לב לאחרונה שהיא נמנעת מלעלות למתקנים בגן שעשועים כשיש הרבה ילדים היא תמיד מפחדת שיחסמו אותה שיעמדו מאחוריה בתור זה ממש מלחיץ אותה וגם אם היא הולכת בסופו של דבר היא רצה אליי בוכה מהסיבות הנ"ל!
    יש לציין שהיא ילדה מאוד חכמה בעלת דימיון מפותח חברותית מאוד משחקת יפה גם לבד וגם עם חברים נמצאת בגן מגיל חצי שנה אני יודעת שזה גיל מה גם שנולדה לה אחות לפני 5 חודשים היא קיבלה אותה מאוד יפה אך רמת הרגישות שלה עלתה

חייבת טיפים כיצד לנהוג עימה בסיטואציות הנ"ל????
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 3 שבוכה מכל דבר קטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 3 שבוכה מכל דבר קטן - תגובה

סמדר ריינר
    04/03/2013

שלום אתי,
    הבתצ שלכם מסננת לכם, שלמרות שיש לה אחות קטנה ממנה וממנה נדרש להיות הגדולה, היא עדיין קטנה, ויש לה לפעמים התהנגויות של תינוקת.
    חשוב לא לתת המון תשומת לב להתהנגויות האלה כי זה מחזק אותן, אבל כן לאפשר לה לשחק כתינוקת, ולהעניק לה זמן איכות לבד שבו אפשר לפנק אותה ולתת לה לחזור לילדות היותר מוקדמת שלה אם בא לה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו